IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло сподели сладко,дебютно видео с Бен в TikTok

22 ноември 2022 18 00

Звездата призна, че е намерила мъжа, който я прави най-щастлива

Getty Images

Getty Images

Дженифър Лопес сподели сладко видео със съпруга си Бен Афлек. Направих го! Намерих човека, който ме прави най-щастливата, която някога съм била“, се казва във аудиоклип, споделен и в TikTok, който е първи за тях двамата като двойка.

Във видеото се вижда как 53-годишната изпълнителка на Love Don't Cost a Thing седи в скута на холивудския актьор и режисьор, като двамата се гушкат нежно. 50-годишният Бен се усмихва широко, щом чува звуковия фрагмент, който е страхотно признание към него самия.

Наскоро Лопес разказа подробно за любовната си история с носителя на „Оскар“ в интервюто си за списание Vogue, чиято корица краси този месец. „Винаги съм чувствала, че между нас има истинска любов“, сподели Дженифър. „Когато подновихме контакта си, тези чувства за мен бяха все още много истински.“

Двамата първоначално започнаха връзката си през 2002 г., но се разделиха, след като отмениха сватба в началото на 2004 г. Те се свързаха отново в началото на 2021 г., след като Лопес се раздели с бившия си годеник – пенсионираният бейзболист Алекс Родригес. Афлек предложи брак на Лопес след една година връзка. Влюбените гълъбчета се ожениха на изненадваща церемония в Лас Вегас през юли т. г. През август пък бяха домакини на сватбен прием с приятели и семейство в имението на Бен в Джорджия.

Сред присъстващите на сватбата им бяха и техните общо пет деца. Афлек беше женен за Дженифър Гарнър в продължение на 10 години, преди да се раздели с нея през 2015 г. Двамата имат три деца – две дъщери Вайълет (16) и Серафина (13) и един син – Самуел, който е на 10 години. Лопес, от своя страна, споделя близнаците Еме и Макс (14) с бившия си съпруг Марк Антъни, за когото беше омъжена от 2004 до 2014 г.

По-рано този месец попзвездата похвали Гарнър и Афлек за приятелската им раздяла. Лопес добави, че „преходът“ на смесването на техните семейства е деликатен процес, обяснявайки: „Децата ни имат толкова много чувства. Те са тийнейджъри. Но засега всичко върви много добре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Източник, близък до щастливите съпрузи, каза пред списание Us Weekly, че Лопес и Гарнър са успели да изградят приятелство помежду си. „Джен и Джен са майки преди всичко. Те се опознават по-добре в момента, но вече създадоха едно ново приятелство“, каза вътрешният човек, отбелязвайки: „Гарнър не може да повярва колко мила и сладка е Лопес с децата ѝ. Те наистина се харесват една друга.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари