IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър е неузнаваем

22 ноември 2022 16 30

Актьорът шокира феновете си с новата си визия

Getty Images

Getty Images

Робърт Дауни Джуниър изненадва феновете си със своя нов, неузнаваем външен вид. Американският актьор шокира своите почитатели, след като се появи с напълно гола глава на наградите на губернатора в Лос Анджелис.

57-годишната звезда от „Отмъстителите“, който често носи очила с много дебели рамки, наскоро обръсна цялата си коса за актьорска роля и мнозина не успяха да го разпознаят в новия му вид. Феновете в социалните медии изразиха изненадата си да видят Робърт без гъстата му, черна коса. Много негови фенове дори коментираха, че не са успели да го разпознаят в този му вид.

Робърт Дауни

Робърт и Остин Бътлър; Снимка: Getty

Дауни Джуниър се появи на събитието в компанията на нашумелия млад актьор Остин Бътлър. Звездата от „Железният човек“ наскоро сподели във Facebok видео на децата си – синът му Екстън, на 10 години, и дъщеря му Аври, на осем години, които бръснеха главата му.

В клипа той им казва: „Имам нужда от вашата помощ, знаете ли как започвам този проект скоро? Не искам да нося плешива протеза, така че трябва да обръснем главата ми.“

Въпросната визия на актьора е за новия му телевизионен минисериал на HBO The Sympathizer, в който той играе комунистически шпионин по време на войната във Виетнам. Дауни Джуниър също така е и продуцент на сериала.

Дауни Джуниър наскоро засне и документален филм за покойния си баща – режисьора Робърт Дауни-старши, който трябва да бъде пуснат в Netflix през декември.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Щерю ( преди 1 година )
И Шерлок Холмс изкукуригал...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар