IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин говори открито за сурогатното майчинство и нейните седем деца

22 ноември 2022 17 50

Звездата сподели, че не ги дели на нейни и чужди

Getty

Getty

Хилария и Алек Болдуин са щастливи родители на седем деца. Само преди около два месеца инструкторката по пилатес роди момиченце, след като по-рано се сдоби с такова чрез сурогатна майка. Наскоро, говорейки по темата в своя подкаст, съпругата на известния актьор сподели, че не дели наследниците си на свои и чужди.

Звездата е родила шест от седемте си малчугана, като само Лусия (номер 5), е износена от сурогатна майка. Това става по времето, в което г-жа Болдуин претърпява спонтанен аборт и смята, че няма да може да зачене повече. Малко след това е бременна с момче – Едуардо, който сякаш е брат близнак на неговата по-малка сестричка.

„Има много начини да станеш родител“

Това споделя Хилария и е категорична, че Лусия е от сурогатна майка, но това не я прави по-малко нейна дъщеря.

„Не правя разлика между дъщеря ми, която е родена чрез сурогатно майчинство и шестте ми други деца, които износих“, категорична е Болдуин в своя подкаст.

„Тя е също толкова привързана към мен, колкото и всички останали“, обяснява инструкторката.

Що се отнася до сурогатната майка, тя посочва, че не би я показала на света, но иска хората да знаят, че двете са близки приятелки и все още поддържат връзка.

„Ние сме толкова близки и преминахме през толкова невероятни трансформации заедно“, споделя тя.

Недоспала, но щастлива: Хилария Болдуин показа петте си деца

Хилария Болдуин има два спонтанни аборта

През 2019 г. звездата имала намерение да увеличи семейството си, но претърпява две загуби. Въпреки това не се отказва и прибягва до услугите на сурогатна майка. Така се ражда малката Лусия, която вече има по-малки брат и сестра.

След като се успокоява с появата на петото си дете, Хилария забременява и така на бял свят проплаква Едуардо. После идва и малката Илария, която е дете номер седем в семейството.

По повод това, че веднъж е избрала сурогатна майка, г-жа Болдуин разкрива, че много хора я разкритикували за избора, защото тогава вече имала четири деца, които износила успешно.

„Те не знаят моята история, защото тепърва трябва да я споделя с хората... И една от причините да не я споделя с хората е, че не се отнасяха много добре към нея. Толкова ме натъжи – чувството за осъждане. И то при такава невинност“, коментира още тя.

Хилария Болдуин стана за смях – 10 години се преструва на испанка

Пълна къща – Алек и Хилария Болдуин посрещнаха бебе номер 6

Хилария Болдуин чувства вина след раждането на седмото си дете

По думите на Хилария, след като Лусия се родила, репортерите отделили твърде много внимание на това, че е от сурогатна майка и едва ли не омаловажили факта, че тя е дълго чакано дете в семейството.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари