IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис показа майка си, тя отказала корица на мъжко списание

22 ноември 2022 14 40

Гергина Василева изглежда като негова връстница

IStockphoto

IStockphoto

Азис е от онези изпълнители, които рядко показват любимите си хора в социалните мрежи. Дъщеря му е истинска млада дама, но той държи обществеността да не познава нейното лице. Това обаче не важи за неговата майка, с която отново се появи във Facebook и Instagram.

„Когато майка ти изглежда по този начин, не е учудващо, че е отказала шестцифрен хонорар да бъде корица на едно от най-известните мъжки списания в света“, написа фолкпевецът и качи кадър с Гергина Василева, която изглежда по-скоро като негова връстница, отколкото като негова майка.

Азис не уточнява за кои точно списания става дума, но допълва, че поканата не е дошла от България.

„Не е сензация и това, че е родила мен. Не е изненадващо, че цял живот е работила като роб за да ме отгледа и направи това, което съм в момента“, споделя още той с последователите си.

На снимката Азис е обгърнал с едната си ръка своята майка, която е с опушен грим и хубава прическа, току-що излязла от салона за красота.

„Интересното е, че е на 65 години, аз на 44 и ми звъни по телефона с въпроса: – Васко, майко, ял ли си ?“, пошегува се изпълнителят.

Певецът заченат заради забранена любов

От години майката на Азис живее в чужбина. Макар днес да се е устроила и да има хубав живот, нейните младини не били лесни. Тя дава живот на сина си зад решетките, изтърпявайки присъда в Сливенския женски затвор.

Азис се ражда през март 1978 г., но не е желано дете от двете семейства. То е плод на забранена любов. Ето защо майка му се чудела дали да го задържи или да направи аборт.

За първи път от години насам – Азис показа дъщеря си

Азис се оплака от фенове

Азис поздрави дъщеря си за рождения ден

За да се раздели Гергина с бащата на Азис – Троян, нейният баща прави всичко, за да я вкара в затвора. Там проплаква Азис, в чиято кръв тече тази на турски цигани и калдараши.

Въпреки недоимъка, след като излиза на свобода, Гергина успява да изгледа Васил и да го насърчи да следва дарбата си да пее.

„Ти не се умори през всичките тези години да обикаляш с мен всички възможни конкурси и подобни, вярвайки в мен и таланта ми. Ти не се отказа и тогава, когато затръшваха вратите под носа ни и казваха, че нямам музикален талант. По онова време да търсиш изява за детето си, което е по-черничко от останалите деца, се смяташе за наглост. Ти беше първия боец срещу дискриминацията в България!“, сподели Азис миналата година, честитейки 8 март на своята обичана майка.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари