IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна вечер на червения килим – Том Ханкс и Рита Уилсън

24 ноември 2022 17 40

Двамата може да имат зает награден сезон заради работата по филма „Мъж на име Ото“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Ханкс и Рита Уилсън са облечени за успех.

През изминалия уикенд съпрузите бяха част от 13-ото издание на ежегодните Награди на губернаторите, раздавани в Лос Анджелис. Тази година беше доста натоварена за Том Ханкс, който участва в биографичния филм за Елвис Пресли, влизайки в ролята на полковник Том Паркър, а съвсем скоро ще го видим в игралната версия на „Пинокио“ като Джепето.

За специалната семейна вечер актьорът беше облечен в класически черен костюм, допълнен с черна вратовръзка, бяла риза и очила с тъмни рамки. До него беше застанала усмихнатата Рита Уилсън, която носеше розова рокля с пайети, комбинирана с черна чанта и отворени обувки. Актрисата и изпълнителка раздели русите си кичури на две равни части и ги накъдри леко, създавайки меки вълни.

Том Ханкс

Снимка: БГНЕС

С наближаването на наградния сезон, има огромна вероятност да виждаме Том и Рита не само на червения килим, но и на сцената на големите събития. Двойката, която е женена от 1988 година и има две деца, работи заедно по предстоящия филм „Мъж на име Ото“, който критиците гласят за претендент в категорията „Най-добра песен“ на следващите „Оскари“.

Песента е написана от Рита Уилсън заедно с Дейвид Ходжис и е вдъхновена от фраза, която неин приятел ѝ казва след смъртта на баща ѝ – „разговорът продължава“. Изпълнителката споделя, че голяма част от вдъхновението идва и от сценария, написан от Дейвид Мегий. „Беше съвсем естествено да започна от него. Това е филм за любовта и как тя продължава, дори когато човек напусне тази земя“, споделя Уилсън пред Variety.

Освен че пише песента, Рита е и продуцент на „Мъж на име Ото“. Тя е казала на режисьора Марк Фостър, че спокойно може да бъде честен с нея и да ѝ сподели, ако не смята да използва песента в крайния вариант на филма. „Не можеш да бъдеш претенциозен за тези неща и не трябва да ги приемаш твърде лично“, категорична е актрисата.

„Мъж на име Ото“, базиран на романа „Мъж на име Уве“ от Фредрик Бакман, разказва за сърдит вдовец, който създава неочаквано приятелство със своите нови съседи. Том Ханкс влиза в ролята на Ото Андерсън и споделя, че филмът ще показва как хората могат да се обединят по време на криза, независимо дали първоначално са се харесвали или не. „Винаги когато има торнадо или наводнение, всеки се притичва да помага на засегнатите“, допълва той през октомври. В официалното си изявление за филма, Ханкс е категоричен, че това е история за общността като цяло и семейството.

Том Ханкс и Рита Уилсън се сдобиха с чернокожа внучка

Под карантина! Рита Уилсън бори скуката с рап

„Мъж на име Ото“ ще се появи в избрани кина на 25 декември и прави световната си премиера на 13 януари.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари