IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс защити съпругата си от агресивен фен

17 юни 2022 12 30

За първи път виждаме актьора да е толкова агресивен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Ханкс е истински джентълмен и защитник, когато става въпрос за съпругата му Рита Уилсън.

Във видео, публикувано от TMZ и разпространено във всички социални мрежи, можем да видим как 65-годишният актьор и любимата му дама са преследвани от група фенове докато се опитват да влязат в колата си. Всичко се случва в сряда вечер, когато семейството се прибира от вечеря в Ню Йорк.

Дотук сцената е напълно нормална за всяка известна личност. Преследването от папараци и фенове вече се е превърнало в ежедневие за звездите, но понякога нещата излизат извън контрол. Тогава трябва да се предприемат действия, за да се запази честта на личността или нейните близки. Това се случи и в сряда, когато Том Ханкс не беше доволен от действията на феновете.

@thesun The overly aggressive fans nearly knocked over Tom’s wife Rita Wilson ? (?: Splash) #tomhanks #ritawilson #wife #hero #fy #viral #celebrity #nyc #actor ♬ original sound - The Sun

Докато актьорът и съпругата му се опитваха да стигнат до колата си, човек от тълпата бута Рита Уилсън, което я кара да се спъне и почти да падне на земята. „Спрете се“, казва тя, успявайки да запази равновесие. Докато нейната реакция беше сдържана, тази на Ханкс изненада всички, тъй като актьорът рядко си позволява да бъде видян в агресивна светлина.

„Отдръпни се, по дяволите“, изкрещява той на фена, който е бутнал съпругата му. „Буташ жена ми ли?“, допълва актьорът, след което се обръща отново към Уилсън и двамата се качват в колата си. От тълпата се чуват няколко извинения, отправени към семейството, но не е ясно дали виновникът е изрекъл едно от тях.

Том Ханкс и Рита Уилсън наскоро отпразнуваха 34 години брак, като актрисата имаше перфектната снимка, с която да отбележи повода. Тя публикува кадър от сватбата им от 1988 година, изписвайки датата отдолу. Рита също така сподели снимката и стори в Instagram, слагайки за фон песента The Best Days of Our Lives.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Връзката на Ханкс и Уилсън започва през 1981 година, когато се запознават на снимачната площадка на ситкома Boom Buddies. Тъй като по това време Том е бил женен, отношенията между двамата са били чисто професионални. След развода му с вече покойната Саманта Люис, актьорите започват официално романтичните си взаимоотношения.

След сватбата им през 1988 година, Уилсън и Ханкс посрещат двама сина – Честър Ханкс и Труман Ханкс. Том има още две деца от брака си с Люис – Колин и Елизабет Ханкс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Съпрузите успяват и заедно да преминат през трудните времена. След като Уилсън е диагностицирана с рак на гърдата и преминава двойна мастектомия през 2015 година, тя споделя, че е „благословена“ да има до себе си Ханкс и останалата част от семейството им. Двамата преборват заедно и коронавируса, като се заразяват по едно и също време през март 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари