IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс за коронавируса: Костите ми бяха като крекери

16 юли 2020 14 50

Актьорът говори за битката с болестта и възстановяването си

Снимка: БГНЕС

Том Ханкс участва виртуално в шоуто на Стивън Колбърт, където говори за битката си с коронавируса и възстановяването си.

Актьорът обяви през март, че той и съпругата му Рита Уилсън са дали положителен резултат за COVID-19. Тогава двамата бяха в Австралия, където Ханкс снимаше биографичен филм за Елвис Пресли. Когато са били в Сидни съпрузите започнали да се чувстват зле и потърсили лекарска помощ. След като им е бил направен тест за коронавирус, те били поставени под изолация и лекарите насрочили лечение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

По време на целия процес семейство Ханкс постоянно информираше феновете за състоянието си, публикувайки различни съобщения в социалните мрежи. Ханкс и Уилсън бяха изписани от болницата седмица след постъпването им и бяха поставени под карантина в дома им в Австралия. Върнаха се в Америка в края на март, където отново останаха затворени, за да се възстановят напълно. 

По време на интервюто си със Стивън Колбърт, Том беше попитан дали той и съпругата му са били изненадани от резултатите си. Актьорът сподели, че нито един от двамата не знае как и кога се е заразил. Той допълни, че с Уилсън са имали доста различни симптоми. „Тя имаше по-висока температура от мен и много й се гадеше“. Също така Рита губи обонянието си и е имала ужасяващи болки в главата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

От своя страна, Ханкс е чувствал костите си сякаш са направени от крекери и е изпитвал смазваща болка. „Сякаш по-големият ти брат те е повалил и продължава да те удря“. Звездата признава, че възстановяването му е отнело около 8-9 дни. След това той дари плазмата си и насърчи хората да носят маски, да спазват дистанция и да мият ръцете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари