IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс празнува рожден ден в Гърция

13 юли 2020 10 50

Той и съпругата му Рита Уилсън пристигнаха в южната ни съседка

Снимка: БГНЕС

Време е за почивка! 

Том Ханкс и Рита Уилсън избягаха от коронавируса в Америка и пристигнаха в Гърция за малка ваканция, която съвпада и с рождения ден на актьора. Миналия четвъртък той навърши 64 години. Дестинацията за почивка също не е случайно избрана, тъй като през декември 2013 година Ханкс се превръща в почетен гражданин на Гърция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CELEBS_IN_TOUCH 2.0 (@celebs_next) on

Звездата беше забелязана да носи бяла тениска с яка, черни къси панталони, слънчеви очила, шапка и сандали, а Рита Уилсън заложи на черна риза, дълги дънки и слънчеви очила. Спазвайки всички предпазни мерки, двойката беше сложила маски на устата си. 

В четвъртък Том отпразнува рождения си ден, споделяйки видео в социалната мрежа Instagram, на което се вижда как се гмурка в басейн. „Тази стара хрътка е на 64!“, написа актьорът под публикацията. Разбира се, той използва момента да промотира и новия си филм „Хрътката“, който излезе миналия петък в платформата Apple TV+.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Публикацията събра множество харесвания, а Рита Уилсън отбеляза специалния ден с мило съобщение. „Честит рожден ден, Том Ханкс. Обичаме те толкова много. Ти си котва. Всеки ден с теб е благословия“, написа тя. В последно време известният актьор постоянно напомня на феновете си да спазват правилата по време на пандемия, да носят маски и да не се събират много хора на едно място.

Семейство Ханкс беше първото известно, което съобщи, че се е заразило с коронавирус. Това се случи докато Том снимаше филм в Австралия. Двамата трябваше да останат в страната под карантина и да се подложат на лечение. След като спечелиха битката с болестта, Уилсън и Ханкс се завърнаха в Лос Анджелис, където отново се поставиха в изолация. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари