IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс към хората, които не носят маски: Засрамете се

3 юли 2020 17 40

Актьорът и съпругата му Рита Уилсън вече напълно се възстановиха от коронавируса

Снимка: БГНЕС

Том Ханкс има много просто съобщение към всички, които отказват да носят предпазни маски на обществени места по време на пандемията от коронавирус.

Актьорът и съпругата му Рита Уилсън бяха първата звездна двойка, която потвърди, че е заразена с COVID-19. Това се случи през март, когато двамата бяха в Австралия за снимките на биографичен филм за Елвис Пресли. Семейство Ханкс се подложиха на всички задължителни карантинни мерки и получиха най-добрата медицинска грижа, за да преборят вируса.

В момента двойката се намира в родния им Лос Анджелис, където продължава да спазва правилата и да носи предпазни маски, когато излиза навън. Том Ханкс обаче се притеснява от всички граждани, които отказват да следват мерките и така застрашават живота на околните. 

„Има само три неща, които ще ни помогнат да стигнем до утре: носенето на маска, социалната дистанция и миенето на ръцете“, каза актьорът по време на пресконференция за новия си филм „Greyhound“, който ще направи премиерата си на 10 юли по Apple TV+. Коментарът на звездата беше като паралел между това какво се случва с персонажа му на екрана и какво става в действителност в света. 

Ханкс допълни, че трите неща, които е споменал, са много лесни и всеки, който отказва да ги спазва, трябва да се засрами. „Не бъдете глупаци. Стегнете се и свършете вашата част от задължението. Много е просто. Ако караш кола, не натискаш докрай газта, пускаш мигач, когато завиваш и не блъскаш пешеходци“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Актьорът сподели и как се чувстват двамата със съпругата му след месеци на възстановяване от новия коронавирус. Той разкри, че са прекарали 10 дни с много некомфортни симптоми, които обаче не са били животозастрашаващи. Изолацията им продължила до пълното възстановяване, за да са сигурни, че няма да заразят близки или познати. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари