IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Арън Картър стана на 1 година

25 ноември 2022 08 40

Приятелката му поръча торта с лика на покойния певец

БГНЕС

БГНЕС

Арън Картър почина близо три седмици преди рождения ден на неговия син. На 22 ноември половинката му Мелани Мартин отбеляза, че малкият Принс стана на 1 годинка. И направи така, че таткото на момченцето „да присъства“ на празника, който за нея бе изпълнен и с много сълзи.

„Честит рожден ден на моето момченце Принц Лирик Картър“, написа блондинката в Instagram. Там тя качи видео, събрало част от най-вълнуващите моменти с детенцето.

Повечето от кадрите показват как покойният Картър се грижи за сина си – как го храни, приспива или люлее на ръце.

„Днес ще бъде труден за мен, но знам, че баща ти свири песни за твоя рожден ден горе в рая“, добави Мелани, обръщайки се към своя сладък рожденик малко преди неговото първо детско парти.

Годеницата на Арън Картър добави, че обича сина си много. След смъртта на изпълнителя, тя ще се грижи сама за него, но най-вероятно вече е получила подкрепа от роднини.

@missmelaniexx

♬ Memories - Lux-Inspira

Арън Картър на тортата на момченцето

В своята история в Instagram блондинката показа, че се е постарала с украсата и е поръчала специални подложки, на които има снимки с бащата на детето.

Мелани е поръчала торта с известния анимационен герой Спайдърмен, като в нейната основа е самият Арън, държащ на ръцете си Принс.

Бебето се роди седмица след раздялата на родителите му

В профила на майката в Instagram има много клипове, показващи колко грижовен баща е бил Картър. Синът му обаче едва ли ще помни много от него, когато порасне.

Арън Картър обезобрази лицето си с татуировка

Дни след като стана татко – Арън Картър се раздели с годеницата си

Почина сестрата на Ник и Арън Картър

Момченцето се роди само седмица, след като певецът обяви, че за пореден път се е разделил с приятелката си. Тогава той изтъкна, че двамата ще си поделят грижите за бебето. Няколко дни след изписването от болницата двамата успяха да се сдобрят и заживяха отново заедно.

През септември 2021 г. Арън Картър влезе в рехабилитационен център, за да лекува зависимостите си. Тогава обяви, че е загубил попечителството над пеленачето и ще направи всичко, за да си го върне.

„Сърцето ми е напълно разбито. Знаех, че се бори, и опитах всичко, за да му помогна“, сподели Мелани, след като изпълнителят бе намерен мъртъв в дома си в Калифорния.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари