IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая и Том Холанд вече планират бъдещето си заедно

29 ноември 2022 10 50

Отношенията между влюбените актьори стават все по-сериозни

Getty Images

Getty Images

Отношенията между Зендая и Том Холанд ще изненадат много хора във филмовата индустрия. Оказва се, че връзката на двете млади звезди изобщо не е мимолетна, като те дори вече планират общото си бъдеще заедно. Зендая и Том разкриха, че между тях има романс вече повече от година. С времето влюбените гълъбчета си стават все по-близки.
Американската актриса и роденият в Англия неин колега са напълно „сериозни и постоянни“ един към друг, казва техен приближен ексклузивно пред списание Us Weekly, намеквайки че двамата вече мислят за брак и деца. „И двамата са в режим на установяване и със сигурност планират истинско бъдеще заедно“, добавя източникът.

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ през 2016 г., където изиграха двете главни роли. Още тогава се появиха слухове, че помежду им има нещо повече от колегиалност, но романът им беше потвърден едва. когато те бяха снимани от папараците да се целуват в колата на Том през юли 2021 г.

Все пак 26-годишната Зендая и Холанд, който е на същата възраст, предпочитат да не парадират с отношенията си, а той коментира излезлите снимки с целувката им с думите: „Един от недостатъците на нашата слава е, че не можем да живеем дискретно. Сантиментален момент, който смятахме, че е само между нас двамата, се оказа, че го споделяме с целия свят. Почувствахме се ограбени“, каза Холанд пред GQ през ноември 2021 г.

Звездата от „Извън картата“ добави, че не иска да обсъжда връзката си със Зендая без нея. „Това не е тема, която мога да коментирам без нея“, обясни той. „Знаете ли, уважавам я твърде много, за да разказвам сам... Това не е моята история. Това е нашата история. И ще говорим за нея, когато сме готови да го направим заедно.“

Въпреки че поставянето на връзката им в светлината на прожекторите не беше планирано, друг източник ексклузивно казва пред списанието, че това ги е направило по-силни като двойка. „Публичността на връзката им ги направи още по-уверени в чувствата им“, каза вътрешният човек.

Тъй като са работещи актьори, двамата често прекарват времето си разделени. Холанд наскоро пропусна една от най-големите вечери в кариерата на Зендая – спечелването на втората ѝ награда „Еми“. Въпреки че не можа да бъде с нея на септемврийската церемония по награждаването, звездата на „Дюн“ празнува с любимия си чрез текстово съобщение.

Тя каза: „Е, не трябваше да изпращам съобщения на майка ми, когато спечелих, защото тя беше с мен тази вечер, което беше много специално. Затова изпратих съобщение на гаджето си“, каза звездата на Disney Channel пред E! News след церемонията.

Въпреки натоварените си работни графици, двойката намира време да бъде заедно. През октомври двамата бяха забелязани на среща в Лувъра в Париж.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари