IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая се прехласна по героинята си в "Еуфория"

21 септември 2022 10 50

Все пак с нея спечели награда за най-добра драматична роля

Снимка: БГНЕС

Преди седмица се състоя церемонията по връчването на наградите Emmy. Основният триумф на това събитие, разбира се, беше Зендая. Тя спечели наградата за най-добра актриса в драматичен сериал за ролята си на Ру в сериала на HBO Euphoria, а по-късно влезе в историята като най-младата актриса, спечелило два пъти в тази категория.

Получавайки наградата, Зендая първо благодари на създателя на шоуто Сам Левинсън, че веднъж е повярвал в нея, а след това говори за характера на героинята си.

 „Наистина исках тя да може да помага на хората да се излекуват. Наистина съм много благодарна на всички, които споделиха историята си с мен. Искам всеки, който се чувства като Ру, да знае, че нося вашите истории в себе си и в моя характер. Благодаря ви много“, сподели Зендая.

След като приключи тържествената церемония, холивудските звезди отидоха на афтърпартито, където присъстваха много журналисти. Зендая каза пред репортери на кого от близките си първо е казала за победата си.

„Първо, не трябваше веднага да пиша и да се обаждам на майка си, тъй като тя вече беше на церемонията по награждаването. За мен беше наистина важно. И така, първият на когото написах бе на приятеля си, Том Холанд“, каза актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари