IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая отговори на слуховете, че очаква дете от Том Холанд

17 юни 2022 17 40

Видео в социалните мрежи беше причина за изявлението на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато си в полезрението на целия свят и се намираш в щастлива връзка с друга известна личност, може би няколко пъти ще забременяваш, без да го знаеш. Така се случи със Зендая преди няколко дни.

През последната седмица в социалната мрежа TikTok се появиха видеа, според които актрисата очаква първото си дете от приятеля си Том Холанд. В края на клипа обаче се появява популярното меме с Крис Дженър, в което се казва, че всичко е лъжа. Въпреки предупреждението, че видеата са направени с цел забавление, много таблоидни медии решиха да вземат само първата част и да започнат спекулации за бременност на Зендая.

@robairesbussy LITERALLY SINCE WHEN??? ?? #tomholland #zendaya #fyp #foryou #xyzbca #joke ♬ original sound - sauce ????

Слуховете бързо обиколиха интернет, като в някои социални мрежи дори се завъртяха снимки на актрисата с „наедряло“ коремче. Стигна се дотам, че се твърдеше за бебе до края на годината и дори евентуална сватба между Зендая и Том Холанд. Всичко това накара „бъдещата майка“ да отговори публично в своя профил в Instagram.

„Ето затова съм далеч от Туитър. Там се съчиняват неща без причина всяка седмица. Както и да е. Завръщам се към снимките на Challengers“, написа Зендая в историите си в Instagram. Филмът, който снима в момента е романтична спортна драма, режисирана от Лука Гуаданино, който седи зад проекта „Назови ме с твоето име“.

Историята проследява съпругата и треньор на прочут тенисист в средата на серия от загуби, която го записва за турнирите Challenger, където той открива, че ще се състезава срещу бившия ѝ любовник. Зендая влиза в ролята на Таши, Джош О'Конър (принц Чарлз в „Короната“) ще играе Патрик, а Майк Файст ще бъде Арт. Зендая също така е и продуцент на филма.

Едно от видеата, които стават популярни в TikTok, включва фотошопирана снимка на Зендая с „бебешко коремче“, която се разхожда заедно с Том Холанд. „Чакайте, откога Зендая е бременна?“, пише във видеото. В описанието му обаче е посочено, че всичко е шега.

Друга публикация в социалната мрежа, направена от потребителя Райън Робъртс, показва изображение от сонограма на зародиш на около 20 седмици. Изглежда, че кадърът е от инстаграма на Зендая, под който е написано „Обичам те. На половината път“. Потребителят е направил така, сякаш актрисата е отбелязала приятеля си Том.

@ryan.roberts THERE IS NO WAY #greenscreen #greenscreenvideo #AmazonVirtualTryOn #MakeASplash #zendaya #tomholland #pregnant #fypシ #zyxcba ♬ original sound - wandakardashian

След като Зендая отговори на клиповете, няколко потребители съобщиха на Робъртс, че тя му е „бясна“, на което той отговори с „Забелязах“. Все пак потребителят не свали видеото си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари