IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами и господа, Зендая отново е тук!

10 юни 2022 12 30

Актрисата превзе червения килим на галата на списание Time

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След кратка почивка от светски събития, пропускайки дългоочакваната Met Gala, Зендая отново се завърна на червения килим и прикова погледите към себе си.

На 8 юни, в Ню Йорк, се състоя традиционната гала на списание Time, която почете най-влиятелните хора в развлекателната индустрия за последната година. На едно място бяха събрани именити актьори като Андрю Гарфийлд, Аманда Сайфред, Джеръми Стронг и много други. Те се разходиха по червения килим в Линкълн сентър, усмихвайки се пред камерите, преди да влязат в залата.

Андрю Гарфийлд

Андрю Гарфийлд. Снимка: Getty Images

В списъка на 100-те най-влиятелни хора, Мартин Скорсезе нарече Андрю Гарфийлд, „невероятен артист, един от най-великите на своето поколение“, а Зендая беше описана като „невероятна креативна сила“ и „културна икона“ от режисьора на „Дюн“ Дени Вилньов.

Друг човек, който влезе в списъка, беше Пийт Дейвидсън, който беше поздравен от изпълнителя Джак Харлоу. „Влиянието на Пийт върху света се базира на неговата автентичност. Той не се опитва да скрие истинската си същност“, пише рапърът в списанието.

Преди обаче звездите да се насладят на поредна вечер, която е организирана само за тях, камерите не спираха да ги снимат, като най-много се фокусираха върху Зендая. 25-годишната актриса отново показа, че разбира не само от кино, но и от мода, избирайки невероятна рокля, с която продължи дългия си списък от безупречни модни изяви.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Винтидж тоалетът беше дело на Боб Маки и се отличаваше с дължина до пода и без презрамки. Той включваше още тъкани цветни блокове от синьо, зелено и черно. Горната част на роклята привличаше окото с дълбокото си деколте и корсаж, който по перфектен начин описваше фигурата на Зендая.

Актрисата допълни визията с къса искряща диамантена огърлица, диамантени обеци и по един пръстен на всяка ръка. Косата ѝ беше перфектно изправена и разделена по средата. Според някои фенове, Зендая този път е сложила екстеншъни, тъй като кичурите ѝ стигаха чак до гърба. Само преди месец, актрисата се похвали с доста по-къса прическа, която стигаше точно над раменете ѝ. Сегашната визия беше завършена с безупречно опушен син грим.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

През юни Зендая застана на корицата на списание Time и беше обявена за един от най-влиятелните хора в света. Бившата звезда на „Дисни“ облече обемна, многопластова червена рокля с вълнообразно деколте и открити рамене. Тя изглеждаше смела и уверена, гледайки точно над камерата. Талантливата актриса носеше предната част на косата си на плитки, които бяха поставени върху главата ѝ във вълнообразен стил, който подхождаше на елегантната ѝ рокля. Останалата част от косата беше изправена и се спускаше по гърба. Устните ѝ бяха в смел червен цвят, за да подхождат на цвета на роклята.

За фотосесията Зендая също така носеше и синя рокля, изработена от копринен материал. Отличаваше се с дълги ръкави и висока цепка. В клипа, който актрисата сподели в социалните мрежи, се виждат няколко пози, които заема пред камерата, включително с лявата ръка на бедрото, докато дясната се движи над главата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Корицата на Зендая беше допълнена от специално есе, написано от Дени Вилньов, който режисира филма „Дюн“ от 2021 година. В началото на писмото си, той хвали актрисата за скорошните ѝ проекти, които включват черно-белия филм „Малкъм и Мари“ на Сам Левинсън, сериала „Еуфория“, отново на Левинсън, както и поредицата за Спайдърмен.

„Но Зендая е много повече от актриса. Самата тя е автономна творческа сила. Културна икона в процес на създаване. Човек, воден от чисто вдъхновение, съпричастност и уважение към занаята си, който използва автентичността като нова суперсила. Изглежда безстрашна, здраво стъпила на земята и ми харесва, че все още се смее като дете. Зендая е бъдещето. И няма нищо по-радостно за мен. Това е само началото“, пише Вилньов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари