IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Розовата кралица Зендая завладя Париж

8 март 2022 12 30

Тя се появи на дефиле по време на Седмицата на модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Има много малко хора, които изглеждат елегантно в изцяло розов костюм и Зендая е от тях.

Преди няколко дни актрисата се появи на дефилето на Valentino за колекцията есен/зима 2022 в Париж и очевидно е разбрала каква е модната задача. Облечена стилно за събитието, Зендая, която е лице на Maison Valentino, избра неоново розов костюм, състоящ се от двуреден блейзър, избродиран с флорални апликации, панталони с широки крачоли в същия десен и риза с дълбоко деколте. Токчетата ѝ на платформа също бяха в поразителен оттенък на фуксия, който се комбинираше перфектно с целия тоалет.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Като се има предвид въздействащият избор на цвят, звездата от „Еуфория“ запази останалата част от външния си вид семпла, като аксесоарите ѝ бяха само чифт скулптурни златни обеци и три многослойни колиета. Междувременно заради блясъка си, Зендая беше със супер смела очна линия и носеше медната си коса пусната и с извити краища.

Преди дефилето от Valentino обявиха, че розовото е в основата на новата им колекция. „Розовото е цветът на любовта, общността, енергията и свободата“, написаха от марката в социалните мрежи. Споделеното видео включваше Зендая в розовия костюм, загатвайки на феновете какво точно да очакват от червения килим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

През януари актрисата, която работи с дизайнера Лоу Роуч, избра винтидж Valentino за премиерата на втория сезон на сериала „Еуфория“. Черно-белият тоалет на райе се отличаваше без презрамки и беше част от колекцията на италианската модна къща за пролет/лято 1992 година. Визията за първи път е носена от Линда Еванджелиста по време на дефилето в Париж година по-рано.

„Дрехите понякога носят много емоция, така че успявам да въплъщавам тези различни аспекти – може би са от мен самата, може би са алтер его“, казва Зендая пред InStyle през октомври. Допълва, че зад всеки един тоалет стои малка история, изградена от нея и стилиста ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари