IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забравете за Том Холанд, Зендая е истинската звезда в „Спайдър-мен“

18 декември 2021 12 00

Или поне на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не знаем колко често го казваме, но винаги ни се струва недостатъчно – Зендая е модната икона на този век.

Актрисата, която набра огромна популярност след сериала „Еуфория“, в който доказа, че вече отдавна е загърбила дните си в Disney, приковава вниманието на червения килим през цялата 2021 година. През последните 12 месеца на големия екран излязоха два филма с нейно участие – „Дюн“ и „Спайдър-мен“ – като Зендая присъстваше на почти всяка тяхна премиера. Така феновете и критиците успяха да видят множеството тоалети и прически, които тя смени, като всеки един път изборът ѝ беше безупречен.

Освен с успехите в киното, 25-годишната звезда може да се похвали, че се сдоби и с титлата „Модна икона“, превръщайки се в най-младия ѝ носител. Върховенството ѝ в индустрията започна още с наградите „Оскар“ в началото на 2021 година, премина през множеството филмови фестивали и завършва с премиерите на „Спайдър-мен“, които стартираха този понеделник в Лос Анджелис.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

На червения килим в Ел Ей Зендая беше придружена от целия актьорски състав на филма, включително и от гаджето си Том Холанд, който влиза в ролята на Спайдър-мен. Двамата дълго криеха взаимоотношенията си, но сега всичко излезе наяве и те все по-често си разменят влюбени погледи на светски събития, хвалят се един друг в интервюта и публикуват мили съобщения в социалните мрежи.

И докато Холанд засега разчита на класически тоалети, както го направи и на премиерата преди ден, то Зендая подобрява своята визия с всяко изминало събитие. И това на 13 декември не беше изключение.

В Лос Анджелис 25-годишната актриса пристигна повече от подобаващо за премиерата на филм, който разказва за Човека паяк. Тя облече дълга до земята бежова рокля от Valentino, върху която бяха изрисувани черни паяжини. Тоалетът включваше дълга цепка, стигаща до началото на бедрото, и дълбоко деколте. Зендая беше с почти изцяло гол гръб, ако изключим тънките кръстосани презрамки. Върху паяжините пък имаше малки мъниста, които още повече обогатяваха тоалета.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Носителката на „Еми“ комбинира роклята с токчета от Christian Louboutin, които също блестяха, а косата ѝ беше оформена на плитки, които стигаха чак до талията ѝ. За да завърши визията си, Зендая сложи и черна маска с мъниста и дантела, която беше оформена да наподобява черен паяк.

Цялата визия на Зендая беше сглобена от дизайнера ѝ Лоу Роуч, който се захвана да облича и Том Холанд. За премиерата актьорът, който влиза в ролята на Спайдър-мен, избра класически костюм от Prada и обувки от Christian Louboutin с дебел ток.

Въпреки че двамата пристигнаха отделно, Том и Зендая позираха за няколко снимки на червения килим, усмихвайки се широко към камерите и разменяйки влюбени погледи. Още в началото Холанд показа, че няма търпение да види приятелката си, след като замлъкна по време на интервю, чувайки виковете, индикиращи, че Зендая е пристигнала.

Зендая том

Снимка: Getty Images

„Мисля, че Зендая току-що дойде. Този звук означава, че Зендая се появи“, каза гордо той пред ET. След това внимателно изчака приятелката си да стъпи на червения килим и не отдели поглед от нея в продължение на няколко минути.

Актьорът получи множество поздравления в социалните мрежи, когато заяви, че не се притеснява от факта, че Зендая е по-висока от него. Той нарече подигравките в тази област „безсмислени“ и не смята, че обществото трябва да се подчинява на стереотипа жените да бъдат по-ниски от мъжете си. Том допълни, че той е не чак толкова нисък и успокои феновете си, че височината на Зендая по никакъв начин не му пречи и не го комплексира.

„Спайдър-мен: Няма път към дома“ е третият филм от най-новата поредица за Спайдър-мен с участието на Том Холанд и Зендая. Първата част беше пусната през 2017, последвана с втора през 2019 година.

Тазгодишната серия показва как Питър Паркър се бори за живота и репутацията си, след като идентичността му на Спайдър-мен е разкрита пред света от Мистерио в „Спайдър-мен: Далеч от дома“. Той търси помощ от д-р Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач), който да накара обществото да забрави за скритата му идентичност. Този експеримент обаче отваря вратите за пет злодеи от алтернативни вселени, които ще се опитат да убият Спайдър-мен и всеки, когото той обича.

Том Холанд

Снимка: Getty Images

„Спайдър-мен: Няма път към дома“ идва в България на 16 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари