IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да, Зендая е модната икона на днешното поколение!

12 ноември 2021 16 30

Актрисата с нов звезден тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички на колене пред Зендая!

По време на своята историческа вечер на наградите, раздавани от Съвета на модните дизайнери на Америка, 25-годишната актриса се появи на червения килим с невероятно красива рокля. Тоалетът от Вера Уанг беше в червен цвят, състоящ се от бюстие и огромна пола, комбинирани с диаманти и червен маникюр.

Зендая Гети

Зендая и Вера Уанг. Снимка: Getty Images

На церемонията Зендая получи наградата за Модна икона, превръщайки се в най-младия носител на тази чест. Преди нея статуетката са получавали Бионсе, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес и Риана. Това е поредното признание за актрисата след изпълнения с уникални тоалети сезон, в който тя промотира филма си „Дюн“, в който участва с Тимъти Шаламе.

Зендая привлича погледите на червения килим още от времето си в Disney, когато беше изгряваща звезда. В продължение на десетилетие тя се превърна в модно вдъхновение, муза за дизайнерите и лице на луксозни марки като Bulgari, Valentino и Lancome.

Зендая гети

Снимка: Getty Images

Наградата за модна икона идва като перфектния завършек на една година, в която Зендая и стилистът ѝ Лоу Роуч създадоха невероятни визии за светски събития. През последните месеци актрисата застана на корицата на британския Vogue, обиколи света за премиерите на филма „Дюн“ и присъства на наградите „Оскар“ с уникална рокля на Valentino в жълт цвят.

Сега Зендая за пореден път доказа, че модата ѝ е в кръвта и съвсем спокойно може да участва в следващите дефилета на водещи марки. Красотата и стила на актрисата бяха оценени не само от критиците и феновете, но и от гаджето ѝ Том Холанд. Той побърза да публикува снимка от наградите, на които не присъства, за да поздрави приятелката си за победата и избора ѝ на тоалет.

„Неее, спри се. Невероятно постижение за най-невероятния човек. Честито на Зендая и Лоу Роуч, вие заслужавате всяка една награда“, написа Холанд под снимка на Зендая, която публикува в своя профил.

Двамата актьори се запознават на снимките на „Спайдърмен: Завръщане у дома“ през 2016 година. Първоначално отношенията им са чисто приятелски, като и Холанд, и Зендая са в различни връзки. Актрисата излизаше с Джейкъб Елорди, а Том имаше връзка с Надя Паркс. Слуховете за романтични отношения между екранните Питър Паркър и Ем Джей обаче не спират, благодарение на добрата игра на двамата и химията, която се усеща между тях.

2021 година беше щастливата за феновете на Холанд и Зендая, тъй като двамата бяха засечени да се целуват в колата на актьора. Малко по-късно те присъстваха заедно на сватба и постепенно започнаха да показват все повече емоции в социалните мрежи. Двамата промотират филмите на другия, което изпраща последователите им в екстаз.

Засега обаче Зендая и Том Холанд все още не са потвърдили официално връзката си, като всички чакаме със затаен дъх появата им на червения килим през декември, когато излиза и „Спайдърмен: Няма път към дома“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари