IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая е това, което трябва да видите на червения килим в Лондон

19 октомври 2021 12 30

Дори Том Холанд не успя да сдържи емоциите си

Снимка: БГНЕС

Зендая отново е на червения килим и отново приковава погледите към себе си.

Актрисата успя напълно да влезе в научнофантастичния жанр на новия си филм Dune, който направи своята премиера в Лондон на 18 ноември. Зендая и стилистът ѝ Лоу Роуч създадоха невероятен външен вид, избирайки асиметрична рокля в цвят слонова кост на Rick Owens. Дизайнът беше дълъг до земята, а горната му част беше оформена като огромен шал, чиито краища се спускаха по гърба на актрисата. По тоалета се забелязваха и фини детайли с пайети, а дългият ръкав само на една ръка беше това, което направи дизайна още по-отличаващ се сред останалите.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

За да бъдат нещата достойни за червения килим, гримът на Зендая беше без забележка. Актрисата избра лилава очна линия, черна спирала и светлолилави сенки. Сресана и оформена до пионерско съвършенство, косата на актрисата беше добре прибрана назад, позволявайки цялото внимание да бъде насочено към лицето.

И докато роклята и прическата се комбинираха, за да създадат усещане за елегантен разкош, гримът изведе външния вид на съвсем друго ниво. Гримьорът Раул Алехандре обедини пурпурно опушени клепачи с нотка на метална лавандула във вътрешните ъгли на окото, като сянката се разширява за подсилване на ефекта. Всичко това беше съчетано с подчертани вежди и ярки мигли. Блестящите бижута на Bulgari и лъскавият гланц за устни гарантираха, че цялата естетика е съсредоточена върху блясъка – идеалният подход за популяризиране на история, която се развива в междузвездно общество.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Външният вид на Зендая успя да привлече погледите на всички присъстващи, но най-големият комплимент ѝ беше направен от приятеля ѝ Том Холанд. Актьорът публикува черно-бяла снимка на актрисата от червения килим, като в описанието остави само емотиконка с влюбени очи. Зендая веднага отговори на обяснението в любов, оставяйки леко тъжно човече, което мнозина приеха като знак за тъга, че Холанд не е в Лондон до любимата си.

През юли двамата актьори, които си партнират във филмите за Спайдър-мен и съвсем скоро ще се появят в новия „Спайдър-мен: Няма път към дома“, бяха забелязани да се целуват в кола. По този начин те потвърдиха слуховете за връзка, които циркулират в интернет пространството от години. Засега обаче нямаме вербално потвърждение за любовта между двамата, но коментарите в социалните мрежи са достатъчни за феновете.

Всичко започна през 2017 година, когато източник сподели пред списание People, че между Холанд и Зендая има нещо повече от колегиалност. „Те започнаха да се виждат докато снимаха „Спайдър-мен“. Опитват се да държат всичко далеч от публичното пространство, но ходиха заедно на ваканция и прекарват колкото се може повече време заедно“. Друг източник добави, че двамата успяват да се разсмиват и това е нещото, което държи връзката им свежа и разнообразна.

Зендая обаче побърза да отрече слуховете, когато написа в Туитър, че се смее с пълен глас на всичко написано. „Най-забавното е, че пишат, че ходим заедно на почивка. Аз не съм почивала от години, а ти, Том Холанд?“, заяви актрисата. Малко по-късно тя беше забелязана в компанията на Джейкъб Елорди, а Холанд също беше в кратка връзка. И двете любовни истории обаче бързо приключиха и сега е ред да видим какво ще се случи между Том и Зендая.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В момента обаче двамата са разделени заради натоварения график на актрисата. Тя присъства на световните премиери на филма си Dune, където си партнира с Тимъти Шаламе и Джейсън Момоа. Филмът ще направи своята официална премиера в кината и на HBO Max този петък, 22 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари