IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коженият корсет на Зендая заслужава свой червен килим

23 септември 2021 14 30

Роклята ѝ от Венеция получи продължение

Снимка: БГНЕС

По време на филмовия фестивал във Венеция Зендая събра погледите с малко странната, но в същото време забележителна визия. Актрисата се появи на червения килим за премиерата на филма си Dune, облечена в рокля на Balmain, която беше като залепена за тялото. Цветът създаваше илюзията, че Зендая е гола, тъй като по чудесен начин се сливаше с тона на кожата. Тоалетът беше специално направен за актрисата, за да може да покаже всичките ѝ извивки, като се отличаваше и с висока цепка.

Обувките от Christian Louboutin също бяха в телесен цвят, а върху врата на Зендая седеше колие с 93-каратов емералдов камък от Bulgari. Косата ѝ също създаваше ефекта, че е мокра, като беше разделена на път, а къдриците се спускаха свободно по гърба.

Това обаче не беше единствената визия на Зендая за вечерта. Малко по-късно тя се появи с „роклята, която никой не успя да види“ от стилиста Лоу Роуч. Той публикува клип в социалните мрежи, на който актрисата се разхожда в бяла рокля на Dion Lee, върху която има две високи цепки, разкриващи стегнатите крака на Зендая. Деколтето беше дълбоко, а около таза също имаше изрязани части.

След това кратко, но запомнящо се модно ревю, всички ние очаквахме да видим Зендая на Met Gala на 13 септември. Това обаче не се случи, но актрисата реши да се реваншира, показвайки нов тоалет в социалните мрежи. Новият избор е своеобразно продължение на роклите от Венеция, заслужаващ също толкова голямо внимание.

Стилистът Лоу Роуч публикува видео, на което Зендая носи корсет с висока яка, който се закопчава с цип, а отстрани се стяга с връзки. Марката отново е Balmain, а феновете имаха възможност да видят тоалета от няколко страни. Корсетът беше комбиниран с широки черни плисирани панталони и черни токчета от Christian Louboutin с остър връх. Червените им подметки бяха изцяло показани, когато Зендая се завърта пред камерата.

Изглежда, че Роуч и актрисата са си направили свое модно миниревю, като дизайнерът също показа своя тоалет. Той беше облечен в панталони и блуза с дълъг ръкав в цвят горчица. Комбинира ансамбъла с шапка, очила и огромна чанта.

Въпреки че Зендая не посети наградите „Еми“ и Met Gala, защото беше заета със снимките на сериала „Еуфория“, изглежда, че е щяла да бъде една от най-добре облечените звезди на червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари