IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Ти си моята Ем Джей": Том Холанд и Зендая потвърдиха връзката си

2 септември 2021 10 50

Актьорът изпрати мило послание към приятелката си за рождения й ден

Снимка: Getty Images

Том Холанд и Зендая вече официално са двойка в Instagram. 

На 1 септември актьорът използва социалните мрежи, за да изпрати мило пожелание към колежката си, с което потвърди слуховете за любов, които циркулират от няколко месеца. Той публикува тяхна обща снимка от гримьорната на филма "Спайдърмен", привличайки вниманието на всичките си фенове. Посланието му пък беше още по-хубаво и така най-накрая получихме потвъждението, което чакахме. 

"Моята Ем Джей, пожелавам ти най-щастливия рожден ден. Обади ми се, когато се събудиш", написа Холанд, намеквайки за героинята на Зендая във филмите за човека паяк.  На снимката той е облечен в костюма на Спайдърмен, а приятелката му е зад него, облегнала глава на рамото и снима с фотоапарат. Малко по-късно актрисата отговори на молбата за обаждане и заяви, че набира номера на Том веднага. 

Публикацията идва само няколко седмици, след като двамата актьори показаха любовта си по време на сватба на близък приятел. Пожеланието за рождения ден обаче е официално потвърждение на връзката им, като засега Холанд и Зендая все още не са се появили ръка за ръка на светско събитие. Феновете им очакват това да се случи през декември, когато е и официалната премиера на "Спайдърмен: Няма път към дома". 

Слуховете за любов между Том и Зендая циркулират от няколко години. Всичко обаче утихна, когато и двамата започнаха да излизат с други хора, като Холанд беше забелязан в компаниятa на Надя Паркърс през лятото на 2020 година, а колежката му излизаше с Джейкъб Елорди за няколко месеца. Все пак и двете връзки се провалиха, като през юли 2021 година Том и Зендая бяха уловени да се целуват в кола. След това те се появиха заедно на сватба на общ приятел и на романтична вечеря. 

Това не е първата връзка в поредицата за Спайдърмен. Кирстен Дъст и Тоби Магуайър започнаха да излизат през 2002 година, когато снимаха първия "Спайдърмен", но приключиха взаимоотношенията си пет години по-късно преди снимките на "Спайдърмен 3". Ема Стоун и Андрю Гарфилд също се влюбиха на снимачната площадка, снимайки "Невероятния Спайдърмен" през 2012 година. Двамата се разделиха през 2015-а, но останаха приятели. 

Искрено се надяваме подобна съдба да не сполети Том Холанд и Зендая. А що се отнася до най-новия филм за Спайдърмен - "Спайдърмен: Няма път към дома" - той ще излезе по кината на 17 декември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари