IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Записвайте си, защото Зендая преподава стил

13 октомври 2021 12 30

Актрисата с прекрасна рокля на събитие в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Всичкият този блясък, който виждате, е чисто злато.

Модната икона Зендая направи поредното си добро попадение по време на наградите Women in Film, раздадени в Музея за кино в Лос Анджелис. Младата актриса беше отличена с Crystal Award за това, че се явява като пътеводител на младите актьори в Холивуд и по света.

Преди да получи поредната си статуетка обаче Зендая събра погледите на всички гости, пристигайки на червения килим с невероятен тоалет. Актрисата беше облечена с дълга сива рокля от колекцията пролет/лято 2022 на марката LOEWE, която имаше златно допълнение в предната част, оприличено от много фенове на броня. Тя допълни тоалета си със златни обеци и златни обувки от Christian Louboutin.

Зендая Getty

Снимка: Getty Images

„Казват ми новото ново“, написа Зендая в социалните мрежи, споделяйки видео от събитието. Нагръдникът, изработен от месинг, е ръчно направен във Франция от скулптори на метал, използвайки чук и техники за запояване. Актрисата омекоти визията си с лек прасковен грим и неутрална прическа, хващайки косата си в ниска опашка.

Зендая е една от дамите, която ще се бори за най-добре облечена звезда в тазгодишната класация на списание People. Според стилиста ѝ Лоу Роуч, визиите ѝ често са неочаквани и постоянно се променят и са в крак с времето и модните тенденции. „Няма нещо, което не би опитала. Безстрашна е“, допълва той.

Зендая Getty

Снимка: Getty Images

Досега Зендая успя да ни впечатли с кожен корсет, бежова рокля от Balmain и тоалет от две части от Alaïa. Съвсем скоро ще имаме възможност и да се насладим на актьорските ѝ умения, като филмът ѝ „Дюн, който се очаква да излезе на 22 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Определено не ми харесва, направо отвратителна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар