IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Холанд и Зендая отново засечени заедно

17 ноември 2021 15 00

Двамата излезли от ресторанта по отделно, но феновете им подозират, че са повече от приятели

Снимка: БГНЕС

Том Холанд и Зендая продължават да подклаждат слухове за романтична връзка помежду им и да вълнуват феновете си със съвместни излизания. В интернет има все повече доказателства, че звездите са свързани не само с приятелство. Преди два дни двойката отново беше забелязана заедно.

През уикенда Том и Зендая бяха уловени да вечерят в японския и перуански ресторант Matsuhisa в Бевърли Хилс. Очевидно двамата искаха да запазят срещата си в тайна, тъй като се опитаха да напуснат ресторанта поотделно. Но папараците все пак успяха да направят няколко кадъра, предава OK Magazine.

Струва си да се отбележи, че слуховете за тяхната връзка се появиха преди четири години. През 2017 г. актьорите участваха във филма Spider-Man: Homecoming.

В същото време феновете ги заподозряха в тайна романтична връзка. Това лято двойката беше уловена в страстна целувка в колата на актьора. Според очевидци Зендая и Том били в приповдигнато настроение. Източник, близък до звездите добави коментар, че целувката е била инсценирана, но феновете им предпочитат да вярват, че двамата ги свързва нещо повече от приятелство.

Всъщност Том Холанд вече показа любовта си към Зендая, като публикува в социалните мрежи нейна снимка от премиерата на филма Dune, където актрисата си партнира с Тимъти Шаламе.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари