IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Зендая като истинско Барби

14 декември 2021 12 30

Актрисата продължава със своя безупречен стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

2021 година ще бъде запомнена като модната година на Зендая. Въпреки че актрисата имаше множество успехи и на големия екран, без съмнения изявите й на червения килим ще бъдат централна тема още дълго време. 

Когато става въпрос за мода, Зендая не може да сбърка. Все пак тя се превърна и в най-младия носител на наградата "Модна икона", печелейки преди няколко месеца. Освен това присъствието й на различни светски събития и филмови премиери бързо се превърна във вдъхновение за млади и стари, а тоалетите й получиха редица поздравления от фенове и модни критици. Сега Зендая отново преподава стил, този път доказвайки, че костюмите отдавна не са строго определени за мъжката част от населението.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Преди няколко дни актрисата беше напът към сградата на радио SirirusXM за поредното си участие, свързано с предстоящия й филм "Спайдър-мен: Няма път към дома". Вървейки към Рокфелер сентър в Холивуд, Калифорния, Зендая събра погледите на публиката със своя красив костюм. Розовият тоалет от Alexander McQueen се състоеше от панталон и сако, под което ризата липсваше. Цветът е чудесен избор както за професионална среща, така и за празничните празненства, които ни очакват в следващите седмици. 

Зендая комбинира тоалета с черни токчета от Christian Louboutin и черна предпазна маска. Косата й беше чудесно изправена назад и премахната от лицето й, за да позволи да видим големите златни обеци, които завършваха визията. 

За гостуването си в радиото актрисата беше придружена от приятеля си Том Холанд, като по време на разговора двамата зачекнаха темата и за разликата във височината им. "Майка ми е по-висока от баща ми. Майка ми е по-висока от всички", казва Зендая. Тя допълва, че не е приемала това за проблем и не е знаела, че хората виждат нещо странно в това жената да е по-висока от мъжа си. 

Том Холанд

Снимка: Getty Images

Холанд също се включи и заяви, че всяко едно момиче, което се е явявало на прослушване за ролята на Ем Джей в "Спайдър-мен" е било по-високо от него. "Честно казано, аз съм си доста нисък. Но може би режисьорът Джон Уотс е искал да направи точно такъв избор и да разбие този стереотип на пух и прах. Аз, лично, смятам, че това е чудесно", категоричен е актьорът. 

Зендая и Том най-накрая потвърдиха за връзката си това лято, след като дълго време я криеха от медиите и феновете. Двамата бяха забелязани да се целуват в кола, като малко по-късно заявиха, че този момент е бил несправедливо заснет и са се почувствали като ограбени. Според тях, любовта им трябва да бъде само тяхна и те да решават колко от нея да споделят със света. 

Общият им филм "Спайдър-мен: Няма път към дома" излиза на големия екран на 17 декември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари