IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая сама си направила грима за Оскарите 2022

31 март 2022 17 50

Още един факт, с който очарова почитателите си!

Getty Images

Getty Images

Макар че би било лесно да се каже колко невероятно изглеждаше Зендая в тоалета си на Valentino на Оскарите миналия уикенд, по-скоро е интересен фактът, който тя сподели със своите фенове след събитието. Актрисата разкри една подробност, която накара почитателите ѝ да обичат нейната визия още повече. Според списание Popsugar, Зендая е дала на своя гримьор свободна неделна вечер и сама си е направила грима за престижната церемония и то два пъти!

„От време на време си правя сама грима“, написа тя в своето Instagram Story. Подобно на нейния неочакван тоалет от две части, гримът ѝ също беше отклонение от обичайните ѝ визии на червения килим. Вместо червено червило и котешко око, тя постигна своята магия, пристигайки със сребърно опушен грим на очите си, изящно сресани вежди, бронзант и прозрачен гланц за устни.

След това, на афтърпартито на Оскарите, организирано от списание Vanity Fair, тя замени изрязания си топ и пола със скроен костюм във формата на пясъчен часовник, дело на марката Sportmax. Актрисата смени и грима си за новия тоалет.

„Промених окото“, каза тя за втория си макияж шедьовър за вечерта, който включваше по-тъмни метални нюанси във вътрешния и външния ъгъл на очите ѝ. Тъй като тя е посланик на бранда Lancôme, може да се предположи, че е посегнала към продуктите на френската линия, за да оформи и двете си визии.

Стилистът на Зендая Лоу Роуч, която успя да я превърне в модна икона, говори за връзката им с Wall Street Journal, точно преди Оскарите. Той каза: „Ние размишляваме през цялото време. Мисля, че една от причините да правим това е, че имаме възможността да говорим за това колко сме благодарни за начина, по който се случиха нещата и за начина, по който нещата ни се случват в кариерата ни“, сподели Роуч. „Връзката ни наистина прерасна в нещо повече, ние сме като семейство. Вече сме заедно от толкова дълго време. Мисля, че тя ме гледаше как раста, а аз я гледах как тя расте и се превръща от момиче в жена. Чувствам я като сестра.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари