IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтиката е жива – Ромео Бекъм и Миа Регън отново заедно

29 ноември 2022 15 00

Двамата живеят в имението на Дейвид и Виктория в Лондон

БГНЕС

БГНЕС

Ромео Бекъм и Миа Регън са се събрали. Според британски медии, двамата са изгладили противоречията. И въпреки личните си ангажименти успяват да се виждат, като отсядат в имението на Дейвид и Виктория в Лондон.

През лятото и двамата изтриха общите си спомени от социалните мрежи. След като наследникът на бившата спайска се появи сам на няколко нейни събития, стана ясно, че се е разделил със сладкия модел. Но няколко месеца по-късно той е възобновил романтиката с нея.

По-рано този месец Ромео Бекъм честити рождения ден на Миа в Instagram. По данни на списание Hello, в момента двамата поддържат връзка от разстояние, но при всеки удобен случай те се срещат в британската столица.

Младият Бекъм гради футболна кариера далеч от Лондон

В момента Ромео тренира за ФК „Интер Маями“, поради което е далеч от родния си дом и не може да излиза с приятелката си всеки ден.

Въпреки разстоянието помежду им, синът на Виктория Бекъм е признал, че още има чувства към Регън, която явно след раздялата им е останала сама и няма нищо против по-неангажираща връзка.

Засега младите все още не бързат да се появят отново заедно в социалните мрежи и предпочитат да крият това, че са възобновили отношенията помежду си.

Двамата се виждат в имението на Бекъм

По данни на горепосоченото издание, когато е във Великобритания, Ромео взима Миа със себе си и двамата остават в Холанд парк в Лондон. Имението на неговите родители, струващо 31 милиона паунда, разполага с всичко необходимо.

Новите Дейвид и Виктория: Ромео Бекъм и Миа Регън с първа поява на червения килим

Ромео Бекъм показва невероятната си визия в кампания за YSL

По стъпките на брат си: Ромео Бекъм залюби модел

Въпросният луксозен имот разполага с цели седем спални. В него има отделно жилищно помещение за Бруклин Бекъм и жена му Никола, което те да ползват, когато се прибират от САЩ.

Освен красиви градини, в които младата двойка може да се отдаде на романтика, имението разполага и със собствено футболно игрище и дървена къща, в която има сауна и парна баня. Разбира се, има и просторен басейн, в който влюбените могат да поплуват, когато им доскучае.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари