IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс отпразнува 18-ия рожден ден на близнаците си Хейзъл и Фин

29 ноември 2022 17 40

Звездата показа непубликувани досега снимки на децата си

Getty Images

Getty Images

Джулия Робъртс отпразнува 18-ия рожден ден на близнаците си Хейзъл и Фин като сподели в профила си в Instagram техни непубликувани досега ретроспективни снимки. Холивудската звезда показа, че е една горда майка, пожелавайки честит рожден ден на своите наследници, които са родени на 28 ноември 2004 година.

Актрисата, която преди месец навърши 55 години, написа в социалната медия следното: „18 Обичам ви“, публикувайки своя снимка с близнаците си от времето, когато те са били бебета. На семейната снимка Джулия е изобразена как е гушнала едно от децата си, а другото се вижда в гръб. Тя носи рокля без ръкави, а косата ѝ е вързана в елегантен кок.

Много от последователите на Робъртс, които са 10,4 милиона, включително певицата Рита Уилсън, използваха секцията за коментари, за да честитят рождения ден на Хейзъл и Фин. „Не може да бъде!!!!!!! Честит рожден ден!!!!“, коментира Рита.

Точно преди да навърши 55 години, на 28 октомври т. г., Джулия разкри пред E! News каква е тайната на дългия ѝ и успешен брак с оператора Даниел Модър. „Винаги казвам едно и също нещо и се придържам към него. Тайната е много любов“, каза тогава звездата от „Хубава жена“, която преди години беше провъзгласена за кралицата на романтичните комедии.

Джулия също така каза, че нейната представа за рая е там, където е нейното семейство. „Това е нашият рай“, възкликна тя като допълни: „И двамата се чувстваме така“. Робъртс се омъжи за 53-годишния Модър преди повече от 20 години. Двамата сключиха брак през 2002 г. на 4 юли.

Освен близнаците, Даниел и Джулия споделят и още един син – 15-годишния Хенри Даниел. Миналия месец майката на три деца седна с колегата си Джордж Клуни, за да обсъдят общия им филм „Билет до рая“ и подхода им към родителството със списание People. „Ние сме същите глупави и луди глави, каквито сме били винаги, а сега имаме и тези невероятни деца, тези красиви семейства“, коментира актрисата приятелството си с колегата си от „Бандата на Оушън“.

Тя също така добави, че е „толкова щастлива“ за Джордж, който се ожени за Амал Клуни през 2014 г. Холивудският сърцеразбивач пък разкри, че дъщерята на Джулия – Хейзъл, се обажда на Амал от време на време за различни съвети.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари