IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драмата приключи: Ким и Кание се разделиха, рапърът плаща по 200 хиляди на месец

30 ноември 2022 16 30

Каква обаче е ситуацията с децата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кание Уест официално са разведени!

42-годишната риалити звезда и 45-годишният рапър най-накрая постигнаха споразумение по всички точки от бракоразводните си документи, включително за попечителството на децата и собствеността на общите им имоти, придобити по време на брака.

Според документите, бившата двойка ще има споделено попечителство над четирите им деца – 9-годишната Норт, 6-годишния Сейнт, 4-годишния Чикаго и 3-годишния Псалм. Носителят на „Грами“ обаче все пак ще трябва да изплаща на Ким по 200 хиляди на месец за детска издръжка. Той също така ще бъде финансово отговорен за половината от медицинските, образователните и разходите за защита на децата.

Както Ким, така и Кание категорично са отказали възможността за съпружеска издръжка. Това означава, че нито един от тях не е задължен да изплаща каквато и да е сума на бившия си. Те също така са се съгласили да разрешават спорове относно децата чрез участие в медиация. Ако една от страните не успее да вземе участие, другата има право да вземе решение по свое собствено усмотрение.

Що се отнася до разпределянето на имотите им, Ким и Кание ще го направят въз основа на предбрачния им договор. Според списание People, Кардашян ще получи четири имения в Хидън Хилс в Калифорния, като едно от тях е точно до имот, който Кание получава при раздялата. Тя също така ще се радва на къщите в Ривърсайт, Калифорния, както и на три в Айдахо и една в Малибу.

Кание, от своя страна, ще може да си почива в Калабасас, Малибу или Таузънд Оукс, Калифорния. Също така получава имотите в Уайоминг и един в Белгия, както и един в родния си град Чикаго.

Финализирането на развода идва девет месеца, след като Ким Кардашян беше официално обявена за самостоятелна жена. Кание се опита да забави този процес, но след това се отказа, казвайки че се фокусира изцяло върху бъдещето на „красивите ни деца“.

Ким и Кание започнаха връзка през 2012 и се женят през май 2014 година. Бракът им обаче беше изпълнен с кризи и проблеми, достигайки връхната си точка през 2020 година, когато Уест започна да избухва с расистки и нецензурни публикации в социалните мрежи. Той също така се опита да се включи в надпреварата за президент на САЩ, като по време на кампанията си споделяше множество лични детайли от живота на целия клан Кардашян.

По това време Ким се опита да оправи ситуацията, като призна пред света, че съпругът ѝ страда от биполярно разстройство, което може да е причина за честите му смени на настроението. Тя помоли феновете за съчувствие и определи периода като „сложен и болезнен“ за цялото семейство.

Все пак риалити звездата не издържа и реши да подаде документи за развод през февруари 2021 година, прекратявайки седемгодишен брак. Месеци по-късно, през декември, тя помоли съда да я обяви за самостоятелна жена. Също така поиска издръжка за децата и имотите, които притежава, както и да ѝ бъде върнато моминското ѝ име.

Кание Уест публично се извини за поведението си

Падението продължава: Кание Уест с пореден прекратен договор

Vogue обвини Кание Уест в тормоз над един от редакторите си

„Много искам да бъда разведена. Помолих Кание да държи развода ни далеч от публичното внимание, но той не го направи. Кание споделя много невярна информация относно моите лични семейни ситуации и родителство в социалните мрежи, което ми причинява емоционален стрес“, казва Ким в официално писмо до съда. Тя помоли съпружеският ѝ статут да бъде мигновено премахнат, за да може по този начин да се помогне на Кание по-бързо да свикне със ситуацията и да продължи напред. Ким споделя, че винаги се е надявала в успеха на брака си, но е разбрала, че няма начин нещата да се оправят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари