IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш: С руса коса не се чувствах секси и за секунда

2 декември 2022 17 40

Певицата признава, че като е била блондинка хората са се отнасяли към нея различно

Getty Images

Getty Images

Били Айлиш призна, че не се е чувствала секси и за секунда докато е била с руса коса. Носителката на „Грами“ заяви, че не е била особено доволна от платиненорусата си визия, защото е била „третирана по различен начин“.

Феновете на певицата бяха изненадани, когато тя дебютира с ярки зелени кичури тази година, след като беше заложила на платиненоруса визия през 2021 г. Но звездата и носителка на „Оскар“ разкри, че не е била щастлива в света на блондинките.

„Не се почувствах секси дори за една секунда, докато бях блондинка“, заяви 20-годишната изпълнителка по време на интервю за Highsnobiety. „Когато бях руса, хората се отнасяха към мен по различен начин. Всички напълно промениха поведението си към мен“, призна тя.

Били е известна с това, че е експериментирала с голямо разнообразие от цветове на косата в миналото, включително сребристо, червено, синьо и черно.

Били Айлиш

Снимка: Getty

Хитовата музикална звезда не даде повече подробности около това защо не се е чувствала добре руса, но затова пък повдигна завесата над личния си живот. Тя сподели: „Влюбването е трудно за мен. Любовта е призрачно нещо“. Наскоро Айлиш потвърди връзката си с 31-годишния музикант Джеси Ръдърфорд. Младата певица каза, че е развълнувана от връзката си с фронтмена на Neighbourhood, въпреки критиките за разликата във възрастта им.

Айлиш каза пред Vanity Fair за връзката си: „Наистина е страхотно и наистина се радвам, че съм с Джеси. Успях да стигна в живота си до момент, в който излизам с човека, когото смятам за най-горещия жив мъж на планетата“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари