IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Под общото одеяло на Gucci: Били Айлиш и гаджето ѝ с дебют на червения килим

9 ноември 2022 12 30

Когато искаш да си легнеш в 10, но трябва да си на светско събитие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Когато майка ти ти е казала да си в леглото преди 23, но ти имаш важно събитие“.

По този начин можем да опишем дебюта на новата светска двойка – Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд. 20-годишната певица и 31-годишният актьор се появиха заедно на галавечерта LACMA Art + Film, привличайки вниманието както с тоалетите, така и с аксесоарите си. Докато всяка една известна двойка досега правеше бляскав дебют на червения килим, Айлиш и Ръдърфорд сякаш нямаха търпение да се приберат у дома и да си легнат.

Били Айлиш

Снимка: БГНЕС

Влюбените стъпиха пред фотографите буквално в своите пижами, като Били дори носеше маска за спане. И ако това не беше достатъчно странно, двамата бяха увити в голямо одеяло, което сякаш всеки момент ще постелят на земята и ще легнат върху него. Разбира се, тоалетите и аксесоарите на Айлиш и Ръдърфорд не бяха никак случайни, а изцяло дизайнерски, покрити с логото на Gucci. Цялата домошарска картинка беше допълнена и с пухкави удобни чехли.

Това беше официален светски дебют на новата двойка, която миналата седмица направи първата си обща публикация в социалните мрежи. Тогава влюбените отпразнуваха заедно Хелоуин и се пошегуваха с 11-те години разлика помежду си. За празника Били беше облечена като бебе, носейки цветен тоалет, а Ръдърфорд беше старец с кафяв пуловер и гола глава.

Били Айлиш

Снимка: Getty Images

Актьорът и певицата за първи път предизвикаха слухове за връзка в началото на октомври, когато бяха забелязани заедно в известен ресторант в Лос Анджелис. Няколко дни по-късно те бяха заснети да се целуват пред индийски ресторант в града, подсилвайки слуховете за интимност.

Преди тази си връзка Били излизаше с актьора Матю Тайлър Ворс, но се раздели с него през май. Преди това имаше отношения с рапъра Q, чието истинско име е Брандън Адамс, като в документалния си филм разкрива защо нещата между тях не се получили.

„Просто не бях щастлива. Не исках същите неща като него и не смятах, че това е честно спрямо него. Не мисля, че трябва да бъдеш във връзка, в която си развълнуван за неща, за които другият човек не го интересува. Не мисля, че това е честно спрямо теб. И не мисля, че е честно спрямо другия човек“, каза тогава Били.

От дебюта им на червения килим е ясно, че Айлиш и Ръдърфорд са намерили едно нещо, което и двамата искат – да се завият с топлото одеяло на Gucci и да заспят.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари