IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш спала с родителите си до навършване на 11 години

22 юни 2022 10 50

Певицата е страдала от тревожност като малка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш сподели история от своето детство, която трогна нейните фенове. Певицата разкри, че до навършване на 11 години е споделяла едно легло с родителите си, защото е страдала от тревожност.

Попзвездата вдигна завесата над детството си и открито говори за трудностите, с които се е сблъсквала, включващи страх от тъмното. „Не можех да бъда далеч от родителите си. Притеснявах се какво ще им се случи, какво ще се случи на мен, страх ме беше да не бъда забравена“, споделя Били Айлиш.

„Не можех да спя сама. Ако се събудех и родителите ми ги нямаше и лампите бяха изгасени, започвах да крещя, докато не дойдат до вратата. Не можех да стана от леглото в тъмното, защото бях убедена, че има скорпиони, пълзящи по целия под“, допълва изпълнителката за страховете си като малка.

Изпълнителката добавя, че все още има проблеми със съня и мрази да бъде сама. Тя продължава да прекарва много време в къщата на родителите си, вместо в своя собствен дом в Лос Анджелис.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари