IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш за битката си с COVID-19: Ако не бях ваксинирана, щях да умра

15 декември 2021 14 30

Изпълнителката споделя, че все още изпитва странични ефекти от вируса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Били Айлиш е поредната известна личност, която признава, че е преборила коронавируса.

В шоуто на Хауърд Стърн изпълнителката говори за страничните ефекти, които все още изпитва, дори месеци след пълното си възстановяване. 19-годишната Айлиш разкрива, че се е заразила през август, но през следващите два месеца все още е имала оплаквания и се е чувствала ужасно зле. Признанието ѝ дойде, след като Хауърд Стърн се опита да се пошегува с Били и я попита дали не се е заразила с коронавирус, след като тя се изкашля в ефир.

„Не умрях и нямаше да умра, но това не премахва факта, че се чувствах ужасно зле и бях нещастна. Беше ужасно. Все още изпитвам странични ефекти“, казва Айлиш. Според нея, ваксината, която си е сложила по-рано през годината, ѝ е помогнала да премине успешно през вируса. Изпълнителката допълва, че това е било единственото нещо, което я е спасило от по-тежката форма на коронавирус и дори е предотвратило смъртта.

Очевидно Айлиш вече се чувства добре, тъй като миналия уикенд беше водещ на комедийното предаване Saturday Night Live, като в същото време беше и музикален гост. За стартовия си монолог тя беше облечена като г-ца Коледа, която отива на клуб и се пошегува с критиките, които получава и какво е да растеш под светлината на прожекторите.

„Някои хора се чудят защо започнах да нося по-широки дрехи. Имаше доста добра причина за това. Не беше само за удобство или стил. Трудно ми е да го кажа, но истинската причина е, че отдолу имаше още едно дете, върху което се бях качила, за да мога да ходя на страшните филми в киното“, обясни Били.

Майката на изпълнителката също се появи в шоуто, облечена с пуловер, върху който беше изобразен Финиъс О'Конъл – братът на Айлиш. Изборът на дреха, разбира се, беше премислен, тъй като Били се пошегува, че винаги е била по-малко обичаното дете. Самият Финиъс малко по-късно се качи на сцената заедно с китарата си, за да помогне на сестра си да изпълни песента Male Fantasy.

По време на скечовете си Айлиш сподели и какво е чувството да навършиш 20 години. „Много се радвам, че ставам по-възрастна, защото постепенно разбирам какъв човек съм. Лошото нещо в това да растеш пред милиони хора е, че всеки си мисли, че оставаш един и същи човек завинаги. Не е честно“, казва звездата. Тя попита публиката дали биха искали да бъдат съдени за нещата, които са казали или направили, когато са били на 16 години и колективният отговор беше „Не“.

Миналия уикенд беше вторият път, в който Били участва в Saturday Night Live. Тя беше музикален гост по време на премиерата на 45-ия сезон през септември, когато водещ беше актьорът Уди Харелсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари