IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш пуска свой аромат

30 октомври 2021 16 30

Тя е поредната звезда, която се включва в парфюмерийната индустрия

Снимка: Getty Images

Пандемията, която вече продължава твърде дълго, накара много от нас да насочат вниманието си към различни хобита, интереси и дори професионални ориентации. Работата вкъщи ни позволи да имаме малко по-свободно време, което запълнихме с развиване на нови способности и таланти, които в един момент дори се превърнаха в успешен бизнес.

Известните личности също поеха по този път и така през последната година и половина се появиха множество козметични линии, марки бански и бельо, както и нови парфюми. Селена Гомес, Ариана Гранде, Елън Дедженеръс, Дженифър Анистън, Карди Би и още много развиха таланта си извън професионалната си сфера, пускайки на пазара различни артикули за красота, мода и коса.

Сега е ред и на Били Айлиш, която се похвали, че вече е създала първия си парфюм. В сряда, 20 октомври, младата изпълнителка публикува в социалните мрежи снимки от официалната фотосесия на аромата си, като разкри, че продуктът ще бъде в магазините през ноември. Парфюмът ще носи името „Айлиш“ и е разработван в продължение на няколко години.

„Ароматите винаги са били огромна част от живота и съществуването ми откакто се помня, а една от мечтите ми винаги е била да създам свой собствен парфюм. Това е най-вълнуващото нещо, което съм правила. Нямам търпение да се сдобиете с него“, допълни Били.

Парфюмът на Айлиш включва аромат на ванилия, кехлибар, какао и топли подправки. Пред списание ELLE изпълнителката споделя, че това е точният парфюм за Коледа, защото те кара да желаеш да стоиш на топло, сгушен пред камината и да гледаш филми. Звездата се надява ароматът ѝ да накара хората да се завърнат в миналото и да си спомнят за най-красивите си и топли моменти.

Продуктът, според думите на Айлиш, е резултат от собствената ѝ нужда да има нещо, което досега никой не е създавал. „Имах идеята да създам парфюм от доста години. Винаги съм искала да го направя. Исках да създам този аромат на ванилия, кехлибар, какао, роса и дърво, който ми се въртеше в главата“, казва изпълнителката пред Allure.

Айлиш цели парфюмът ѝ да създаде интимност между човека, който го носи, и всички около него. „Всъщност целта не е да е физически секси, а умствено секси“, категорична е тя. За да създаде свой собствен аромат, Били изследва хиляди парфюми, които да ѝ помогнат да изключи това, което вече го има на пазара и да направи нещо ново. Тя се свързва с компанията Parlux, която стои зад парфюмите на Парис Хилтън и София Вергара. Двете страни постигат консенсус относно аромата и процесът по създаването започва.

„Исках всичко да бъде лично, интимно и относимо. Исках всеки един човек да се познае в бутилката и да видят тази същност, която искат да виждат“, казва Били пред Allure. Парфюмът е веган, не е тестван върху животни и е с изцяло чисти съставки. Той се предлага в златна бутилка, оформена като човешко тяло.

Парфюмът „Айлиш“ ще бъде достъпен през ноември срещу 68 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )