IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Много ми харесва!": Били Айлиш отряза русата си коса

27 август 2021 08 30

Изпълнителката вече е с прическа, с която много прилича на майка си

Снимка: Getty Images

Били Айлиш направи нова драстична промяна във външния си вид. 

След като преди няколко месеца премина в отбора на платинено русите дами заради албума си Happier Than Ever, сега изпълнителката реши да отреже дългите си кичури и да оформи косата си в къс боб. 19-годишната звезда показа новата си визия в социалните мрежи, загатвайки че е почерпила вдъхновение от стара снимка на майка си. 

Някои феновете веднага сметнаха, че прическата е специално направена за предстоящата Met Gala в Ню Йорк, но засега тези слухове не са потвърдени. "Много ми харесва", каза Били на своите фенове, споделяйки снимки в историите си в Instagram. Малко по-късно тя показа и стара снимка на майка си, като приликата беше неуспорима. "Като мама", гласеше описанието върху черно-белия кадър. 

Преди няколко седмици Били изглеждаше съвсем различно, когато промотираше новия си албум Happier Than Ever. На корицата му тя е с доста по-дълга руса коса, облечена в бяла жилетка с дълъг ръкав. Записът беше пуснат на пазара на 30 юли и веднага се изкачи до върха в американските музикални класации, както и беше номер 1 в още 20 страни по света. 

Русият цвят беше голяма промяна за певицата, която беше позната сред феновете си с дълга черна коса, върху която се бяха настанили няколко зелени кичура. Оказа се, че Били е носила перука няколко месеца, за да скрие новата си прическа. Когато фен я попита защо го е направила, тя отговори, че е трябвало шест месеца, за да постигне желания резултат. 

Въпреки че носенето на перуки не е било приятна задача, Били заяви, че това се е наложило, за да предпази косата си и да скрие процеса на боядисване. Тя сподели снимка от 16 януари, която я показва със сребриста платинена коса в корените, която се превръща в червен нюанс в края на кичурите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари