IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни бижута – Били Айлиш заложи на перлите

3 юли 2021 15 00

Те са нежен акцент към колието ѝ

БГНЕС/IStockphoto

Външният вид на Били Айлиш се промени доста през последните месеци. Певицата, която бе критикувана, че се облича с по-широки дрехи, продължава да ги предпочита, но благодарение на своите стилисти, визията ѝ стана доста по-женствена. И това си личи по снимките от последните ѝ фотосесии.

След като звездата се раздели с черно-зелената си прическа, с която приличаше на тийнейджърка, вече е русокоса, а на този цвят отиват златни бижута и нежни перлички, които ще виждаме при аксесоарите за лятото много често. И именно с такива я виждаме на част от кадрите ѝ, споделени наскоро.

Нежно колие с перли – защо не?

Така наречените златни верижки – независимо дали по-тънки или пък масивни, са хит за пролет/лято 2021. Из магазините за бижута преобладават тези с два или три реда, като един от тях е с висулки или цветни мъниста. А Алиш пък залага на моделите, при които вторият ред е с миниатюрни перлички.

Освен бижуто, в което единият наниз е от красивите топченца, Били показва, че има и друго. То отново е златно, а на него има само 3-4 перли в средата за акцент.

Синджирчетата с нанизани перли или такива под формата на висулка, отиват на пръстени, гривни и обеци с винт, по които също има от симпатичните топчета. Някои са имитация, а други съвсем истински, зависи с какъв бюджет разполагате. Важното е да ги имате в кутията с другите ви находки за лятото.

Ето и още идеи за бижута, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари