IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самонаранявах се! Били Айлиш сподели за тежката си депресия

1 април 2022 10 40

Певицата разказва за мрачен момент от живота си

Снимка: БГНЕС

Една от най-младите звезди, Били Айлиш, говори за самонараняване (умишлено нараняване на тялото си) и че е преминала през много тъмен период в живота си. „Бях толкова нещастна през 2018 г.“, каза тя, обяснявайки как нейният стремителен възход към славата я оставил да се чувства изолирана и сама, което само подхранвало депресията ѝ.

„Бях толкова нещастна… Не искам да бъда мрачна, но честно казано не мислех, че ще доживея до 17 години.“

Днес Били се чувства по-добре: момичето отива на терапия и прави всичко необходимо, за да стабилизира емоционалното си състояние. „Излизам от това“, уточни тя, като отбеляза, че терапията, подкрепата на семейството и търпението са изиграли роля, за да ѝ помогнат да се почувства по-добре.

„Това е като най-освобождаващото чувство, сякаш мога да изляза от тази черупка.“, обяснява тя, цитирана от OK Magazine.

 

И тъй като Били се чувства по-добре, тя се обърна към феновете си, които се борят с подобни проблеми. „Просто ги хващам за раменете и им казвам: „Моля, грижете се за себе си, бъдете мили към себе си“, каза тя на фенове, които се борят със самонараняване и депресия.

„Не правете тази допълнителна стъпка и не се наранявайте още повече, тогава няма да можете да се върнете.“

Креативността също помага на певицата да стане по-добра. Въпреки това момичето се сблъска с критики към песните си: мнозина не са доволни от депресиращото послание на песните ѝ.

„Някои хора смятат, че песните за депресия, самоубийство или самоунищожение са ужасни. Но аз мисля по различен начин: ако се чувствате зле и разберете, че не сте единственият, който изпитва тези чувства, тогава ще се почувствате по-добре“, смята певицата.

Припомняме, че Били Айлиш получи наградата „Оскар-2022“ за песента No Time to Die, която беше включена в саундтрака към едноименния филм за Джеймс Бонд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари