IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш: Да живееш със синдром на Турет е изтощително

26 май 2022 11 00

Певицата споделя, че често е объркана и обидена на реакциите на околните

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш сподели, че животът, когато имаш синдром на Турет, е изключително изтощителен.

20-годишната поп сензация страда от синдрома, който предизвиква неочаквани тикове или повторение на определени звуци.

Тя твърди, че тиковете ѝ са незабележими от повечето хора, но откровено се виждат, когато някой я снима за по-дълго време.

„Ако ме заснемете за достатъчно дълго време, ще видите много тикове. Това са неща, които не могат да се видят в обикновен разговор с мен, но са много изтощителни“, коментира тя.

Били Айлиш обясни защо „обича“ да говори за своето състояние, но сподели, че е много объркващо за нея, когато другите ѝ се подиграват.

„Най-често хората реагират със смях, защото смятат, че се опитвам да бъда забавна. И аз винаги много се обиждам от това. Това е много интересно и съм особено объркана от това“, споделя тя пред Дейвид Летерман.

Певицата разкри, че много хора страдат от синдрома на Турет и доста от тях говорят открито за него – включително и някои нейни колеги.

„Интересното е, че толкова много хора го имат, че не е за вярване. Няколко артиста дойдоха при мен и ми признаха, че имат синдром на Турет, но аз няма да кажа кои са те, защото те не искат да говорят“, каза Били Айлиш.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари