IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за зимата: Били Айлиш с промяна в цвета

9 февруари 2022 12 30

Изпълнителката смени и стила си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш реши да промени визията си за зимата, завръщайки се към тъмните си корени.

Наскоро младата изпълнителка сподели снимка в социалните мрежи, с която дебютира новата си стара прическа. Тя е боядисала косата си отново в черно, като преди това беше руса. От кадъра си личи, че Айлиш явно ще пътува някъде, тъй като се намира в самолет и е сложила черната си предпазна маска. Промяната, която връща феновете назад в миналото, идва преди началото на световното турне Happier Than Ever, което започна тази седмица с концерт в Ню Орлиънс.

Новият цвят може да е сериозна промяна в сравнение с русите, червените и кафявите кичури на Айлиш, които видяхме през последните месеци, но това не беше единствената разлика във визията. Изпълнителката се включи в една от модните тенденции за зимата, драстично подстригвайки бретона си. Преди тя го носеше по-дълъг и прав. Новият облик включва слоеве, оформящи лицето, както и по-съкратена, изрязана дължина.

„Тя се завърна“, написа Айлиш, допълвайки с черни емотиконки. Феновете веднага изразиха радостта си от новата стара прическа, като някои от тях заявиха, че вече нямат търпение да видят любимката си на сцена. Световното ѝ турне ще продължи цели шест месеца, обикаляйки САЩ, Канада, Европа, Нова Зеландия и Австралия.

През октомври миналата година изпълнителката сподели пред ELLE, че не позволява цветът на косата да я определя като човек и именно затова експериментира толкова често с прическите си. „Преди няколко дни публикувах видео, на което все още съм със зелената коса и хората ми написаха, че им липсва тази Били. Но аз все още съм същия човек. Не се променям, когато сменя цвета на косата“, категорична е Айлиш.

Освен със световно турне, Айлиш може да се похвали и с участие на фестивала Коачела през април, където ще се присъедини към Хари Стайлс и Swedish House Mafia.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари