IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова потвърди – бременна е с второ

5 декември 2022 17 40

Плеймейтката с топлес снимка от Малдивите

IStockphoto

IStockphoto

Златка Райкова потвърди слуховете – бременна е с второто си дете. Плеймейтката, която криеше щастливата новина няколко месеца, показа наедрялото си коремче от Малдивите, където е на почивка с любимия.

Бившата на Благой Георгиев сподели топлес снимка от луксозния курорт, в който е отседнала. С нея тя показа промяната във своята фигура – наедрялото коремче.

„Бременни сме! Не бъдете тъжни за нас. Беше планувано“, написа Райкова във Facebook и Instagram.

Само за няколко часа публикацията на Русата Златка е събрала близо 20 000 харесвания.

„Бебе на борда. Ще станем четирима в нашето семейство!“, коментира още Райкова.

Златка е на Малдивите заедно с Карен Хачатрян, който е бащата на бебето, което е напът. Преди да разкрие това, тя сподели няколко кадъра от плажа, където двамата са карали колела. По-рано пък показа как си почива на дървена люлка и събира тен по бял бански от две части. 

Райкова се сгоди в края на лятото

Припомняме, че Златка получи годежен пръстен преди около два месеца. Тя каза „ДА“ на приятеля си на остров Миконос, обсипана от рози и балони във формата на сърца.

Златка Райкова дразни Джизъса със снимки от морето

Благой Георгиев с новата в Бали. Сгоден ли е?

Златка Райкова на 36: Благодаря на Господ за всичко

Бременната звезда все още не споделя кога точно трябва да роди. Но в публикацията си е отбелязала профила на своя първороден син – Благойчо, който е на 3 и ще бъде батко на бебето.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари