IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Батинкова показа синеокия Ийв

8 декември 2022 14 40

Момченцето било „аристократ от бебе“

БГНЕС

БГНЕС

Антония Петрова-Батинкова показа по-малкия си син. Синеокият Ивайло Батинков-младши стана на 5 месеца на 7 декември. По този повод моделът сподели негови нови снимки в социалните мрежи.

По думите на Мис България 2009 момченцето е „най-усмихнатото и спокойно бебе с мъдрост в очите“.

На кадрите, споделени от Батинкова, виждаме малкият Ийв, както тя го нарича на галено, в компанията на своя батко, както и в прегръдките на татко си.

„Мама Ния, Тати Иво и Бате Бест многоооо те обичамееее!“, написа моделът към своята публикация. Малко след това се похвали, че нейният втори син е „аристократ от бебе“, защото има цели пет сребърни лъжици, с които скоро ще бъде захранен. Някои от тях се предават по наследство в тяхното семейство. 

Ден преди по-малкият син на Батинкова да навърши 5 месеца, цялото семейство отбеляза Никулден. Носителката на титлата Мис Русия за 2012 г. се похвали с богата трапеза, приготвена от нейния съпруг.

„Обожавам семейните традиции, държа на празничните обичаи и да възпитаваме децата си с тях! Семейството е всичко!“, сподели блондинката.

Александра Сърчаджиева показа своята гордост – порасналата София

Азис показа майка си, тя отказала корица на мъжко списание

Александър Сано показа втората си голяма любов

Миналата седмица Антония Петрова-Батинкова се върна от Турция, където е опитала вкусни гозби в известен ресторант в Истанбул. Показвайки красиви гледки от хотелската стая, тя похвали и турската закуска, което ни кара да мислим, че след раждането не се притеснява за фигурата си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Някой ( преди 1 година )
Тая *** за какви сребърни прибори говори??Смешна,богата с парите на болните хора,за прескъпи протези..Да даде малко за благотворителност,за да си изкупи греховете:гордост,надменност,безсърдечност към болните и страдащите.Също и към животните!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар