IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-малкият син на Род Стюарт със съмнение за сърдечен удар

12 декември 2022 09 00

11-годишното момче посиняло и припаднало по време на футболен мач

Getty Images

Getty Images

Преди два дни 11-годишният син на Род Стюарт – Ейдън беше откаран по спешност в болницата след подозрение за сърдечен удар. Първоначално медиите във Великобритания написаха, че момчето е посиняло и припаднало по време на футболен мач, като най-вероятно е получило инфаркт. Днес обаче става ясно, че най-малкото дете на 77-годишният рок певец по-скоро е изпитало тежка паническа атака.

Ейдън е най-малкото дете на музикалната легенда от брака му с Пени Ланкастър. Момчето тренирало със своя отбор Young Hoops в Шотландия, когато паднало в безсъзнание и било откарано с линейка по спешност в най-близката болница. „Мислехме, че синът ми е получил инфаркт, но ни успокоиха, че е било само пристъп на паник атака“, каза Род пред списание People.

За съжаление, изпълнителят на хита Baby Jane разкри, че друг младеж също от отбора на сина му е претърпял тежък инцидент същия ден. „Друго момче падна назад и си удари главата – все още е в кома“, сподели той. „От толкова дълго време гледам тренировките на сина ми, но за първи път ми се случва две линейки да бъдат извикани в един ден“, каза Род, като не поясни кога точно са се случили инцидентите.

Освен Ейдън Род и съпругата му Пени имат и още един син – 17-годишния Алистър Стюарт. Освен това Род е баща на още 6 деца. Неговите 43-годишна дъщеря Кимбърли и 42-годишен син Шон са от брака му с Алана Стюарт). От втората си съпруга – модела Рейчъл Хънтър той има 30-годишна дъщеря Рене и 28-годишен син Лиам. Освен това има и 35-годишна дъщеря Руби, която е от връзката му с Кели Ембърг, а първородната му дъщеря Сара Стрийтър, която в момента е на 59 години, някога е била дадена за осиновяване от тийнейджърската любов на Род – Сузана Бофи.

Наскоро световноизвестният музикант призна, че невинаги е лесно да отгледаш толкова много деца от няколко брака. „Трябва да бъда различен тип баща всеки път, поради различните възрастови групи на децата ми“, каза той пред People в интервю от ноември 2021 г.

„Наистина трябва да се отнасяте към всички тях като към личности с индивидуални проблеми.“ Той даде и конкретен пример: „Например моят 15-годишен син започна да излиза с момичета, така че трябваше да му дам урок по секс. Наскоро му обясних какво трябва и какво не трябва да прави с момичетата, но той си мисли, че знае всичко и ми каза: „Татко, имам интернет. Знам всичко“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари