IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интернет: Пийт Дейвидсън знае какво искат жените

15 декември 2022 08 30

Връзката му с Емили Ратайковски става сериозна

БГНЕС

БГНЕС

Пийт Дейвидсън определено знае какво искат жените! На това мнение са много потребители в интернет след като стана ясно, че комикът още е с Емили Ратайковски. След голям списък, включващ красиви, известни и богати жени, в много телевизионни програми той бива даван за пример. Дори някои се шегуват, че ако имат проблем с връзката, ще му се обадят, за да им даде съвет как да постъпят.

Ким Кардашян, Кая Гербер, Фийби Дайнвор, Кейт Бекинсейл, Ариана Гранде, са дамите, с които звездата е бил през годините. Някои от тях са доста по-големи от него – друго нещо, което изумява неговите последователи. Ето че днес към тях той може да добави Емили Ратайковски, с която явно нещата стават по-сериозни с всеки изминал ден.

Според източник на списание People, комикът и известният модел „наистина се наслаждават на времето си заедно“.

Двамата бяха видени за първи път заедно едва миналия месец. Но сега, малко преди празниците, те продължават да се срещат и нищо чудно за Коледа да се появят официално като двойка.

Пийт Дейвидсън,

Getty

Пийт и Емили прекарват много време заедно

Дейвидсън няколко пъти бива забелязван да ходи на гости на Емили. Или да бъде на събития, на които тя също присъства. Двамата си тръгват поотделно, но всъщност са заедно и след това се събират в нейния дом.

Според друг източник, близък до модела, в момента тя се чувства страхотно в компанията на комика. „Тя продължава да се вижда с Пийт и се наслаждава на това. Двамата стават по-сериозни. Пит е много хладнокръвен и разбира, че тя също е майка. Това е хубава ситуация за Емили. Забавно е, без никакъв стрес. Пийт я води на вечери и събития. Те също се мотаят много у дома, коментира той.

Пийт Дейвидсън,

Getty

Миналия месец, Дейвидсън, който е с две години по-малък от Емили, я заведе на баскетболен мач на „Ню Йорк Никс“ в Медисън Скуеър Гардън. Там те за първи път демонстрираха отношенията си пред камерите.

Нищо чудно, подобно на Ким Кардашян – бившето гадже на комика, Ратайковски да се появи в шоуто на Пийт – Saturday Night Live, като част от празничните изненади.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари