IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън с първа публична изява като двойка

28 ноември 2022 16 30

Двамата гледаха мач на Knicks

БГНЕС

БГНЕС

Край на спекулациите! Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски са заедно. Двамата направиха своята първа публична изява като двойка, отивайки на баскетболен мач на „Ню Йорк Никс“.

Комикът и моделът бяха уловени на първата редица в публиката на Медисън Скуеър Гардън. А когато фотографи ги снимат, те се усмихват на камерите, държейки по чаша бира в ръка.

До новото звездно дуо стоят Бен Стилър и Джордин Спаркс.

След като снимките на Пийт и Емили бяха качени в социалните мрежи, много от техните фенове написаха, че няма съмнения за това, че двамата вече не искат да се крият и са готови да обявят официално, че са гаджета.

На кадрите виждаме модела с кафяво пухено яке и светлосини дънки, прибрани в кожени ботуши на висок ток с животински принт. Комикът пък е заложил на удобството на анцуг.

Дейвидсън и Ратайковски са заедно от месеци

По-рано този месец двете звезди бяха опасно близко една до друга по време на среща в Бруклин. А медиите писаха, че те са посрещнали заедно изминалия Ден на благодарността.

Според източник на Us Weekly, Дейвидсън и Ратайковски излизат по срещи от няколко месеца преди за първи път да бъдат забелязани заедно. Той е категоричен, че комикът кара модела да се смее и между двамата определено има химия.

Пийт Дейвидсън, браво на теб, пак си намери кака: Комикът в романс с Емили Ратайковски

Брад Пит излизал с Емили Ратайковски, но как Анджелина Джоли реагира на това?

Дали е мода или просто няма вкус: Емили Ратайковски по бельо и мрежеста рокля

Преди това 29-годишният Пийт, който е с две години по-малък от Ратайковски, бе гадже на Ким Кардашян. Той бе с нея близо 9 месеца, но раздялата им се случи през август 2022 г.

В момента Емили пък е в процес на развод след като хвана в изневяра Себастиан Беър-МакКлард, от когото има син.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари