IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън, браво на теб, пак си намери кака: Комикът в романс с Емили Ратайковски

15 ноември 2022 18 00

Комикът си има ново гадже – известен модел

БГНЕС

БГНЕС

„Пийт Дейвидсън, браво на теб!“. Така поздравяват известния комик след новината, че вече е забравил Ким Кардашян. В сърцето му има нова жена и тя е известен модел.

Според източник на Us Weekly, 28-годишният актьор отново си е намерил кака – в лицето на Емили Ратайковски, която е на 31. Все пак, трябва да отбележим, че ако това е вярно, разликата между тях не е твърде голяма като тези, които той имаше с Кардашян или пък с Кейт Бекинсейл.

По данни на информатора на изданието, комикът и моделът излизат на срещи от няколко месеца, харесват се, но отношенията им са в твърде ранен етап.

Човекът посочва, че Пийт и Емили се запознали чрез общи приятели. И бързо си допаднали. Той харесал нейната интелигентност и успял да я накара да се усмихва.

Преди броени дни двойката е забелязана в Бруклин. Според информация на потребители в Instagram, Дейвидсън държал за ръка Ратайковски.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън – официална двойка в Instagram

След романса на Пийт Дейвидсън – Кейт Бекинсейл се утешава с котката

Красавицата е готова да продължи напред

Както вече писахме, Емили се развежда със Себастиан Беър-Маклард, от който има син на име Себастиан. Малко след като потвърди, че е сама, тя започна да излиза по срещи. И бе забелязана в компанията на доста привлекателни мъже.

Ратайковски първо прикова вниманието на папараците, появявайки се на вечеря с Брад Пит. След нея се заговори, че двамата излизат с една и съща компания и онова, което ги сближава е изкуството. По-късно обаче близки до нея дадоха да се разбере, че тя не иска ангажираща връзка с бившия на Анджелина Джоли.

В средата на миналия месец красавицата отново накара медиите да говорят за нея. Тогава я заснеха на среща с известен диджей – Оразио Риспо. Очевидно тя е харесала техните разходки из Ню Йорк, но не е била чак толкова очарована, за да продължи да общува с Пийт Дейвидсън.

Брад Пит излизал с Емили Ратайковски, но как Анджелина Джоли реагира на това?

Да зарежеш Брад Пит – Емили Ратайковски с нов мъж

Бански 2021: Емили Ратайковски и синът ѝ с еднакви модели

Пийт има дълъг списък от красиви и заможни жени

Ким Кардашян

Getty

Междувременно комикът, който излизаше с Ким Кардашян, все още се появява като нейно гадже – в риалитито, което заедно заснеха преди няколко месеца. След като двамата се разделиха, обявиха, че ще запазят приятелските си чувства.

Кейт Бекинсейл, Кая Гербер, Фийби Дайневър, както и Ариана Гранде (за която бе сгоден), са само част от списъка с жени на Дейвидсън през годините. Заради връзките си с по-големи от него жени той търпи множество подигравки, но и му завиждат, защото повечето са доста заможни и определено спомагат за това да бъде по-известен в медийното пространство.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари