IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не ни пука! Звездните двойки, които пренебрегнаха общественото мнение

1 януари 2023 12 00

Никой не очакваше любовта на тези двойки да пребъде, но те са щастливи заедно напук на злите езици!

Getty Images

Getty Images

За знаменитостите грижата за общественото мнение е буквално част от работата им, а техният имидж е от първостепенно значение за кариерите им. Ние пък, в ролята на обществеността, често сме много критични към известните личности и техния избор за партньор. Осъждаме двойките с голяма възрастова разлика, не разбираме когато една знаменитост се ожени/омъжи за напълно обикновен човек, междурасовите бракове също не са ни по вкуса. Казваме: „Колко ужасно!, когато видим мъж, по-нисък от жена си, да не говорим колко зле реагираме на връзка, която е започнала като изневяра.

И все пак, има много двойки-знаменитости, които не обръщат голямо внимание на това какво мислят другите за тяхната любов. Те са щастливи заедно напук на злите езици! А ето и кои са тези двойки и подробности за техните нетрадиционни връзки:

Принц Хари и Меган Маркъл

Когато любимият на британците принц Хари реши да се ожени за разведената американска актриса Меган (на основната снимка), която на всичкото отгоре има чернокожа майка, всички фенове на кралското семейство бяха озадачени. Когато обаче двойката реши да напусне кралския двор и да замине да живее в САЩ, постъпката им надигна вълна от осъдителни коментари. Очевидно е, че принц Хари не беше готов да живее в сянката на брат си Уилям и затова потърси по-нестандартен път да бъде в светлината на прожекторите. Хората обаче продължават да се чудят неодобрително, защо Меган и Хари, които обявиха, че искат да живеят нормален живот с децата си, далеч от двореца, всъщност не спират да занимават медиите със себе си. Явно е обаче, че принцът и съпругата му не се вълнуват особено от общественото мнение относно поведението им.

Карла Бруни

Снимка: Getty

Карла Бруни и Никола Саркози

Италиано-френската певица и супермодел от 90-те Карла Бруни определено хипнотизира бившия френски президент Никола Саркози. Двамата се запознават на вечеря през 2007 г. и оттогава са неразделни, въпреки че много хора не им предричаха щастливо бъдеще. Саркози е първият съпруг на Бруни, докато тя е третата му съпруга. Имаше слух, че връзката им е започнала докато Никола все още е бил женен за втората си съпруга, като този слух даваше поводи на обществото да ги обсъжда осъдително. Говори се, че президентът всъщност е доста чувствителен към разликата във височината им, която е в полза на модела. Когато ходят на официални събития, Карла винаги носи равни обувки.

Алек Болдуин и Хилария Томас

Хилария и

Снимка: Getty

През 2012 година инструкторката по йога Хилария Томас мина под венчило с холивудския актьор Алек Болдуин. Двамата всъщност се запознават в ресторант в Ню Йорк и се влюбват един в друг от пръв поглед. Имаше много негативни коментари за 26-годишната разлика във възрастта им, но те не са нищо пред осъдителните коментари, свързани с раждането на 7-те им общи деца. Двойката преживя и други скандали и остана заедно. Преди година Алек застреля случайно операторката на филма Rust, оставяйки детето ѝ сираче, а малко след това Хилария забременя със седмото им дете, което предизвика много отрицателни коментари в социалните медии. Малко преди това пък около Хилария имаше скандал относно това, че години наред е лъгала медиите, че е родом от остров Майорка, Испания и че всъщност дори не знае испански. Но двамата явно не позволяват общественото мнение да им влияе!

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Джъстин и

Снимка: Getty

Не липсваха сълзи от феновете на Джъстин Бийбър и Селена Гомес, когато попзвездата обяви брака си с модела Хейли Бийбър. Като се имаше предвид навика на Джъстин да се връща при бившата си, когато времената станат трудни, много фенове на Гомес смятаха, че ще видят как любимата им звездна двойка отново се събира, като много пъти пожелаваха „лек ден“ на Хейли. Оказа се обаче, че връзката на Джъстин и Хейли, които се ожениха през 2018 г., е много по-силна, отколкото всички предполагаха в началото. Напоследък двойката изглежда по-щастлива от всякога, но Хейли продължава да е атакувана от върлите фенове на „Jelena“ (Джъстин и Селена).

Крал Чарлз и кралицата Камила Паркър-Боулс

Камила и

Снимка: Getty

Кралят и неговата нова кралица са замесени в един от най-големите скандали в кралското семейство и до ден днешен. Светът остана безмълвен, след като покойната принцеса Даяна спомена, че има трима души в брака ѝ. А третият се оказа бившата приятелка на Чарлз – Камила. След това експлозивно интервю Камила се превърна в една от най-мразените жени в света. След преждевременната смърт на Даяна и възстановяването на връзката на Чарлз и Камила, обществеността не знаеше какво да мисли. Въпреки че двамата бяха изправени пред много критики и изпитания, те останаха заедно и показаха на всички, че истинската любов е по-силна от общественото мнение.

Итън Хоук и Райън Шоухуз

Итън Хоук

Снимка: Getty

Има и други знаменитости, които са имали афери с бавачките на децата си (често срещано явление в Холивуд), но само Итън дръзна да се разведе с холивудска звезда, за да се ожени за гледачката. Припомняме, че Хоук приключи брака си с актрисата от „Убий Бил“ Ума Търман през 2003 г., а малко след това се ожени за бившата им бавачка Райън. Той тогава отрече категорично да е имал афера с Шоухуз, докато все още е бил женен за Ума, но никой не му повярва. Критиката обаче не попречи на Итън и Райън да създадат щастливо семейство.

Юън Макгрегър и Мери Елизабет Уинстед

Юън Макгрегър

Снимка: Getty

След като се срещнаха на снимачната площадка на шоуто „Фарго“, актьорът Юън Макгрегър и Мери Елизабет Уинстед знаеха, че имат връзка, която трябва да продължи. Проблемът? И двамата бяха женени за дългогодишни партньори. Въпреки че Юън никога не призна, че е започнал връзката си с Мери, докато все още е бил женен за майката на четирите си дъщери, факт е че една от дъщерите му се конфронтира с него в социалните медии именно по този въпрос. Феновете на Макгрегър бяха още по-шокирани, когато актьорът благодари както на Мери, така и на бившата си съпруга в една и съща реч, след като спечели Златен глобус за ролята си във „Фарго“. Колко неудобно!

Саймън Коуел и Лорън Силвърман

Саймън Кауел

Снимка: Getty

Саймън Коуел може да взема правилните решения като съдия в телевизионни риалити предавания, но в личния си живот той невинаги има добра преценка за нещата. През 2013 г. той се срещаше с Кармен Електра и въпреки че връзката му с нея беше странна, нещата станаха още по-странни, когато Кармен го хвана в изневяра със сегашната му годеница Лорън Силвърман (и то в доста компрометираща поза). Проблемът беше, че тогава Лорън все още беше омъжена за добрия приятел на Саймън – Андрю Силвърман, който беше скандализиран от разкритията. Въпреки че Саймън и Лорън започнаха връзката си с много противоречия, и до днес те са щастливи заедно, а Лорън роди единственото дете (син Ерик) на заклетия ерген, който в миналото твърдеше, че не иска деца.

Арън и Сам Тейлър-Джонсън

Арън Тейлър-Джонсън

Снимка: Getty

Сам Тейлър-Джонсън се запознава с Арън през 2009 г., когато тя режисира филм, в който той случайно участва. Режисьорката е на 42 години тогава, а актьорът... на 19. Но разликата във възрастта изглежда нямаше ефект върху връзката им, която е жива и до днес. Двамата може и да нямат проблем с разликата от 23 години, но обществото определено ги осъжда. Двойката беше разкъсана от няколко медии, които критикуваха техния морал. Факт е обаче, че те се радват на дълъг брак, от който имат две дъщери.

Сара Полсън и Холанд Тейлър

Сара Полсън

Снимка: Getty

Сара Полсън е известна с много свои роли, но в един от сезоните на сериала „Зловеща семейна история“, тя се превъплъщава в лесбийка, което, както се оказва, представя точно нейния личен любовен живот. Полсън се среща с актрисата Холанд Тейлър през 2015 г. Тейлър, която е най-известна с ролята си в сериала „Двама мъже и половина“ е с 34 години по-възрастна от Сара. Тя буквално може да бъде нейна майка! Но връзката на двете актриси продължава и до днес, а те изглеждат много щастливи заедно, въпреки осъдителните коментари на публиката.

Еманюел Макрон и Брижит Троньо

Макрон и

Снимка: Getty

Президентът на Франция Еманюел Макрон изненада всички, когато обяви връзката си с Брижит Троньо. Защо? Е, тя е „малко“ по-възрастна от него – над две десетилетия. Когато Еманюел се ожени за Брижит, критиците имаха доста определено мнение по темата, но двамата си останаха щастливо женени и до днес. Те се запознават в гимназията, когато той е на 15 години, а тя е негова учителка. Това е и една от най-големите причини хората да се мръщят на отношенията им – твърде скандална и неортодоксална романтика.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Уил и

Снимка: Getty

Дългият брак на Уил и Джейда е съпътстван с какви ли не странни слухове. Като например това, че живеят в „отворена връзка“ и всеки изневерява на другия с негово знание. Двамата обаче упорито пренебрегват общественото мнение и е трудно да се каже дали тези слухове са истина. Да не говорим за инцидента от тазгодишните „Оскари“, когато Уил удари шамар на Крис Рок, защото вторият се присмя на плешивата глава на Джейда. Каквото и да се случва зад кулисите, едно е ясно: Уил и Джейда не се интересуват от това какво мислят другите за тях!

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари