IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато Хари срещна Меган:Историята на първата им среща

9 декември 2022 15 00

Двойката разкри подробности в новия си документален филм

Getty Images

Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха истинската история на своето запознанство, както и подробности от първата си среща. Въпреки че животът на Херцозите на Съсекс е анализиран отново и отново през последните години, факт е, че малко се знае за това как всъщност са се запознали.

Оказва се, че Хари е зърнал Меган за първи път в социалните медии, но тя е имала „кучешки филтър“ на лицето си. „Преглеждах емисията си и един от моите приятели имаше това видео на него и Меган като Snapchat“, разказва Хари в новия документален сериал на Netflix „Хари и Меган“.

„Помислих си „Коя е тази?“, сподели той. Принцът попитал приятеля си за тогавашната мистериозна жена (която имала дигитални кучешки уши и дигитален език), а този приятел казал на Меган, че „Принц Хаз“ пита за нея. Меган пък казала, че името не ѝ говори нищо, така че попитала за подробности. „Попитах дали мога да видя неговата емисия в социалната медия. За мен това беше най-добрият барометър. Така че разгледах профила му и всички тези красиви фотографии на околната среда, а и той тогава пускаше снимки от Африка“, разказва тя. След този момент двамата си разменят телефонните номера и още от следващия ден започват да са в постоянен контакт.

Американската актриса и настояща херцогиня пък разкри как точно е преминала първата ѝ среща с британския принц. Меган сподели, че запознанството ѝ с Хари води до огромен „обрат в сюжета“ на нейния живот, тъй като тя имала планове за лято с приятелки, които ще пътуват из Европа.

Меган каза: „Наистина исках да бъда необвързана и просто да се забавлявам като момиче. Имах кариера, имах своя живот, имах своя път и тогава се появи Хари... Сюжет с обрат.“

Меган разкри, че Хари ѝ изпратил съобщение с думите: „Хайде – какво ще правиш утре вечер?“Двойката решава да се срещне в Soho House в Лондон за напитки в 18 часа, но Меган се разстроила, тъй като Хари закъснял. „Аз си казах: „О, това ли е, което прави той? Нямах намерение да седя и да го чакам повече“, спомни си тя.

За щастие Хари просто бил заседнал в трафика и като пристигнал изглеждал наистина „червен и потен“ от бързане и притеснение. След това двойката изпила няколко питиета, преди Меган да тръгне, но не ѝ се наложило да чака дълго до следващата им среща, която била само няколко дни по-късно.

Този път обаче Меган се появила със закъснение, като преди това му написала, че ще се забави. „Точно се бях прибрала от Уимбълдън и исках да си взема душ, да се издокарам...“, призна Меган, но пък Хари не се обидил от това, че тя няма да дойде навреме, а дори мило ѝ казал: „Можеш да закъсняваш колкото искаш, няма да мръдна оттук. Искам да те видя отново.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари