IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След дълги размисли, Хари и Меган са готови с документалния си филм

18 ноември 2022 17 40

Ето кога ще излезе той

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Историята на Меган Маркъл и принц Хари ще бъде показана пред целия свят отново, но този път в документален филм.

Множество източници съобщават, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече са готови с проекта и дори са определили дата за премиерата. Филмът е режисиран от номинираната за „Оскар“ Лиз Гарбъс и ще се появи в платформата Netflix през този декември, навреме за Коледа. Засега точната дата не е известна, но се очаква тя да бъде обявена в следващите дни, когато се постигне и споразумение със стрийминг платформата, която се подготвя за богат празничен сезон с нови филми.

Договорът на Меган и Хари с Netflix, който се оценява на няколко милиона, беше подписан още през 2020 година. По това време от New York Times обявиха, че двойката се представлява от компанията им Archewell, под чиято шапка ще се продуцират и разпространяват различни проекти, включително документални филми и поредици, игрални филми, шоута със сценарий и програми за деца. Всичко това ще бъде достъпно в следващите години в платформата Netflix.

В интервю за Variety, дадено по-рано през годината, Меган зачекна темата за това какво ще бъде показано в документалния филм за живота ѝ с Хари. Тя заяви, че най-накрая е намерила човек, на когото да разкажат историята си, макар Лиз Гарбъс да променя малко нещата, за да има повече драматизъм и да бъде по-интересно за зрителя. „Но не се притесняваме от това. Поверихме историята си на трети човек и това означава, че трябва да видим как той ще я разкаже през своя поглед“, категорична е Маркъл.

Докато тя има опит пред камера, принц Хари за първи път се забърква в подобно нещо. По думите на съпругата му, целият процес е бил много интересен за него. Що се отнася до завръщането ѝ към старите начинания, Меган заяви, че е било вълнуващо отново да се потопи в креативен свят и да види как хората работят заедно, за да създадат една история.

В документалния филм се очаква да видим как камерите следят Хари и Меган по време на игрите Invictus през април, за да се покаже как протича едно състезание в най-близката до сърцето на принца организация. Целта на ежегодното събитие е да събере на едно място ранени, болни и осакатени военни, които са пострадали по време на изпълняване на дълга си.

През април 2021 година фондацията Invictus Games обяви, че съвсем друг проект се разработва с Netflix. Този път той изцяло ще разказва за игрите и ще проследява процеса на подготовка на атлетите за игрите през 2022 година. Носителят на „Оскар“ Орландо фон Айнсидел ще режисира, а продуцент ще бъде Джоана Натасегара.

Очаква се доста натоварена зима за херцозите на Съсекс, тъй като през януари 2023 година се очаква на пазара да излезе и мемоарът на принц Хари, озаглавен „Резерва“. Книгата е цели 416 страници и ще разказва за целия живот на кралската особа, включително защо напуска Великобритания заедно със семейството си през 2020 година, какви са сегашните му отношения с роднините и как се справя със смъртта на принцеса Даяна през 1997 година.

Напуска кралския двор, но си иска титлата: Меган Маркъл в действие

Крал Чарлз III не предполагал за смесената раса на Меган Маркъл

Заглавието, което беше обявено само преди месец, е свързано с доскорошната позиция на Хари в линията на наследяване на трона. Той се нарежда на пето място след брат си Уилям и трите му деца Джордж, Шарлот и Луи. Като втори син на принцеса Даяна и принц Чарлз, за Хари често се говореше като резерва за трона, тъй като едва ли някога ще стигне до него.

Корицата на книгата показва близък план на принца, осветен от мека светлина. „За Хари, това най-накрая е неговата история“, казват от издателската къща.

„Резерва“ излиза на книжния пазар на 10 януари 2023 година. Преди това очакваме с нетърпение и документалния филм за Меган и Хари в Netflix.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари