IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напуска кралския двор, но си иска титлата: Меган Маркъл в действие

9 ноември 2022 16 30

Вижда колко полезно е да те приемат като член на короната

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През 2020 година Меган Маркъл и принц Хари създадоха един от най-големите скандали в кралския двор след интервюто на принцеса Даяна в предаването „Панорама“ през 1995 година. Двамата решиха, че е време да напуснат кралското семейство, да се откажат от задълженията, да се преместят в Америка и сами да започнат да изкарват парите си.

Планът звучеше чудесно за всички, които са противници на британската кралска фамилия и смятат, че тя само изцежда силите на своите членове. Феновете на Даяна, които все още не могат да прежалят смъртта ѝ, поздравиха Хари за смелостта и го увериха, че майка му е щяла да се гордее с него. Това като че ли вдъхна кураж на малкия принц и той реши, че е време да разкаже всичко за семейството си във всяка една платформа, в която го поканят.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Месеци след излизането си от кралския двор, Хари и Меган дадоха обширно интервю пред Опра Уинфри, в което обвиниха член от фамилията в расизъм. Без да споменават имена, те казаха, че някои от близките им се е притеснявал от цвета на кожата на Арчи. Малко по-късно се намекна, че това може би е принц Чарлз, но до категорично потвърждаване така и не се стигна.

Постепенно Меган и Хари сякаш започнаха да градят свой живот в Америка, но отново използваха гласа си, за да изпращат различни обвинения към кралското семейство по много завоалиран начин. Хари заяви, че принц Чарлз му е отказал финансова помощ, както и че вече не може да разчита на личната си охрана. Меган пък намекна за проблеми с Кейт Мидълтън и дори разкри, че съпругата на принц Уилям я е разплакала по време на сватбата ѝ с Хари през 2018 година.

В допълнение към целия кралски цирк, по-малкият син на Даяна се готви да пусне своите мемоари следващата година, където се очаква да разкрива пикантни подробности за близките си. Като се има предвид, че вече не говори с брат си Уилям, всеки чака с нетърпение да разбере каква е причината за разрива в отношенията им и защо всъщност Хари и Меган решиха да напуснат Великобритания.

И докато в началото беше категорична, че не се интересува от титлата си, Маркъл сякаш вече има промяна в мнението. Според кралски експерти, тя напълно разбира как кралското потекло може да е от полза, ако не за нея, то за нейните деца. Нийл Шон твърди, че бившата актриса е готова на всичко, за да запази титлата херцогиня на Съсекс, както и да осигури на децата си Арчи и Лилибет кралски звания. Експертът е категоричен, че Меган е в близки отношения с принцесите Беатрис и Юджийн и вижда как те се възползват от своите позиции.

„Хари и Меган много, много искат да задържат кралските си титли. След дълго обсъждане, Меган реши, че титлите биха били нещо добро не само за нея, но и за двете ѝ деца“, казва той в интервю за Daily Express. Допълва, че Маркъл осъзнала колко полезна може да бъде една титла, особено когато човек иска да се движи в правилните социални кръгове. Именно това е причината, поради която тя се държи здраво за херцогството.

принц Хари,

Снимка: БГНЕС

Когато разговаря с Опра обаче, Меган настояваше, че независимо от всичко, тя винаги ще бъде просто Меган – и майка. По онова време тя отхвърли цялата помпозност и привилегии, като каза: „Цялото величие около тези неща е привързаност, която аз лично нямам. Била съм сервитьорка, актриса, принцеса, херцогиня, но винаги съм била просто Меган, нали? Бях наясно коя съм, независимо от всички тези неща, и най-важната титла, която някога ще имам, е майка“, каза още актрисата.

Шон отбелязва, че Маркъл е видяла положителни аспекти в кралското потекло, когато се сближила повече с принцесите Беатрис и Юджийн. Експертът допълва, че на големи събития Хари и Меган все още се представят като херцог и херцогиня на Съсекс.

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Принц Хари и Меган Маркъл готови за трето бебе

Въпросът за титлите е една от главните теми във Великобритания напоследък, особено след като източници, близки до кралското семейство, обясниха, че крал Чарлз може да не даде титли на Арчи и Лилибет. Според автора Том Бауър, новият монарх е отправил различни заплахи към Меган и Хари и ги е предупредил, че ако продължават с действията си, ще бъдат наказани по начин, какъвто не могат да си представят.

принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

„Не мисля, че децата им ще получат титли, ако двамата продължат да клеветят кралското семейство. Но те също трябва да помислят за собствените си титли – херцог и херцогиня на Съсекс – защото могат да им бъдат отнети, ако се държат лошо“, завърши Бауър.

За още новини от кралския двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ВАРНА ( преди 1 година )
ДА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ТИТЛИ ЗАЩОТО ХАРИ НЕЕ ОТ УЛИЦАТА ,КАКТО СЕ КАЗВА ТОЙ СИЕ РОДЕН ПРИНЦ, НИКОЙ НЕГО Е ПИТАЛ. ПОНЕЖЕ СА МЛАДИ И КРАСИВИ И СУГОРНО ЗАВИСТА НА КЕЙТ ПОЧИВКА НЕЗНАЕ И ТЯЕ ОТ ХОРА ОТ НАРОДА.МЕГАН Е ПО УМНА ОТ НЕЯ.ПОСТИГНАЛА Е МНОГО,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар