IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерти: Принц Хари и Меган Маркъл правят парите си на гърба на кралското семейство

2 ноември 2022 18 00

Дали скоро ще изгубят титлите си?

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл нанасят поредните непоправими щети на кралското семейство.

Експертите продължават да обсъждат действията на Меган Маркъл и принц Хари – и този път виновни са мемоарите на херцога, които той продължава да подготвя за разпространение с един от издателите. Британският журналист и кралски биограф Том Бауер стана гост в програмата Good Morning Britain, където остро критикува херцозите на Съсекс за поведението им.

Според експерта двойката знаменитости в Монтесито изкарват своето богатство единствено като нанасят щети и унищожават кралското семейство. „Те рекламират своето богатство, своя престиж и собствената си марка. Не мисля, че трябва повече да им се позволява да се наричат херцог и херцогиня“, каза Бауер.

По-късно биографът добави, че единственият начин да се „подкопаят“ действията на Хари и Меган и да се „намали значението им в Америка“ е да бъдат лишени от титлите им. „Те търгуват с кралската си позиция, като петнят Великобритания и се представят като херцог, херцогиня и принц“, каза остро журналистът.

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Как живеят в Монтесито Меган Маркъл и принц Хари?

В същото време Бауер отбеляза, че дори ако Чарлз III ги лиши от титлите им, това едва ли ще повлияе на популярността им в Съединените щати – херцозите на Съсекс все още продължават да разказват истории от живота в кралското семейство, като по този начин монетизират предишния си опит.

Срещу излизането на мемоарите е и принц Уилям, който дори реши да прекъсне всякакви контакти с принц Хари на фона на новината за мемоарите.

След месеци на диви спекулации около издаването им стана ясно, че датата за излизането им е 10 януари 2023 г. Историята в тях разказва за най-интересните периоди от живота на херцога на Съсекс: от детството му до военната служба в Афганистан и развитието му като съпруг и баща. Освен това в книгата ще се появят фрагменти, които ще говорят за отношенията в кралското семейство. И разбира се, това плаши династията Уиндзор.

Известно е, че след като принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските правомощия, те развалиха отношенията си с членовете на кралското семейство, особено с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Предстоящата книга наля допълнително масло в огъня.

Според кралския експерт Анджела Левин, принцът на Уелс почти не е разговарял с по-малкия си брат, откакто излезе новината за публикуването на мемоарите му. Тя добави, че дворецът е „на тръни“ заради анонса на книгата. Между другото, мемоарите получиха името Spare (което може да се преведе като „допълнително, резервно“). Това е препратка към позицията на Хари като по-малък брат на престолонаследника.

„Те имат адвокати, готови да прочетат мемоарите, но няма да ги видят, докато принц Хари не ги публикува. Малко вероятно е текстът да е твърде мек, защото в този случай той просто няма да струва милионите, които вече са били платени на херцога на Съсекс“, каза тя пред The Sun Online.

Припомняме, че по-рано експерти казаха, че принц Хари и Меган Маркъл могат да загубят своите кралски титли. „Бъкингамският дворец е много загрижен от издаването на книгата. Хари и Меган ще бъдат изхвърлени зад борда и ще загубят своите кралски титли, ако това е цялостно нападение срещу кралското семейство“, каза кралският биограф Нийл Гардинър.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

ВАРНА ( преди 1 година )
КАК ЗАД ГЪРБА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО КОГАТО Е ОТ ТОВА КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО.ВИЕ СЪЩО КАТО ПИШЕТЕ ЗА НЕГО НАЛИ? ДА КРАСИВИ И УМНИ АЗ ГИ ХАРЕСВАМ И ГИ ОБИЧАМ ОТ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар