IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл може и да присъстват на коронацията на Чарлз III

2 ноември 2022 10 40

Но дали този техен жест ще спаси титлите им?

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс може да присъстват на коронацията на Чарлз III, тъй като двойката винаги е „щастлива да бъде във висшето общество“ на събития, които „им дават статус на легитимност“. Това предполага кралският колумнист Лий Коен.

Коен каза, че посещението на двойката във Великобритания може да има напълно егоистична основа: присъствието на принц Хари и Меган Маркъл на важно историческо събитие е полезно от гледна точка на техния PR. И херцозите на Съсекс с радост ще се възползват от този шанс да напомнят за себе си и за статуса си, смята експертът.

Коен говори и за датата, избрана за коронацията (6 май 2023 г.), която се пада на четвъртия рожден ден на сина на Меган и Хари – Арчи. Той е сигурен, че това е чиста случайност, която просто „отговаря на календарните особености“.

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Как живеят в Монтесито Меган Маркъл и принц Хари?

Друг кралски експерт, Афуа Хаган, предполага, че дори семейство Съсекс да приемат поканата и да дойдат на коронацията, това няма да ги спаси от отнемане на титлата им. За това се говори след смъртта на Елизабет II, защото Чарлз III многократно е заявявал, че възнамерява да намали броя на настоящите членове на кралското семейство до минимум. И в светлината на публикуването на разкриващите мемоари на принц Хари, подобна перспектива изглежда доста реална и плашеща за Меган и Хари.

Също така стана ясно, че принцът се обърнал към бившите си гаджета с неочаквана молба.

Както стана известно преди издаването на противоречивите мемоари, принц Хари се е свързал с някои от приятелите си в Англия, както и с бившите си гаджета. Това е станало през лятото, а молбата била за помощ при написването на книгата. Херцогът на Съсекс възнамерявал да включи в разказа коментари от хора, близки (или някога близки) за неговото възпитание и характер.

Трябва да се отбележи, че повечето от тези, към които Хари се обърнал, възприемат молбата като „иронична“. Всъщност по-рано най-малкият син на крал Чарлз III не беше толкова приказлив с пресата и забрани да се разпространява информация за личния му живот.

„Приятелите и дори бившите любовници бяха учтиви, обещаха да помислят за това, но в крайна сметка повечето казаха „не“. Изглеждаше странно. Преди това Хари им забраняваше да общуват с медиите, а сега, когато имаше нужда от помощ, той внезапно се появи“, коментира източник пред The Sun.

Не е известно дали Челси Дейви и Кресида Бонас, за които се знае, че са излизали с принц Хари няколко години, са били сред хората, с които херцогът се е обърнал за мемоарите си.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари