IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл готови за трето бебе

20 октомври 2022 17 40

Херцозите на Съсекс промениха мнението си, че с по-малко деца биха опазили околната среда

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл, които досега бяха категорични, че не планират да имат много деца, за да опазят околната среда, промениха мнението си. Според запознати двойката вече планира раждането на трето дете.

След смъртта на Елизабет II, херцогът и херцогинята на Съсекс са преосмислили своите ценности и сега планират да добавят нов член към семейството, казаха източници. До този момент те отглеждат две деца – син Арчи и дъщеря Лилибет.

Според източник близък до Меган, тя е в състояние да роди още едно бебе.

„И двамата са готови за попълнение в семейството и ще се радват, ако това се случи, а Арчи и Лили имат брат или сестра. Мечтата да станем четиричленно семейство се сбъдна, но добавянето на още един човек в него би било прекрасно.

Меган е здрава, Хари е прекрасен баща. Бракът им става все по-силен и те се чувстват като риба във вода, изпълнявайки родителските задължения... Меган каза на Хари, че още едно дете ще ги сближи“, каза приятел на херцозите на Съсекс.

Как се отнасят принц Хари и принц Уилям към Камила Паркър-Боулс?

Меган Маркъл и принц Хари имали проблеми и със съседите в САЩ

Принц Хари и Меган обаче тепърва ще се занимават с текущи проекти, чието излизане решиха да отложат. „Точно сега те имат нужда мемоарите на Хари да бъдат смекчени и публикувани и документалният филм на Netflix да приключи.

Тогава е време да се отпуснат и да имат романтично пътуване заедно, опитвайки се да уредят нещата с кралското семейство. Те искат следващата година да бъде година на положително: възстановяване на отношенията и, надяваме се, появата на ново бебе в живота им“, цитира вътрешният човек Closer.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ми ( преди 1 година )